Амфетамини

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Амфетамините са синтетично получен лекарствен продукт от голямата група фенетиламини (вж PIHKAL от старика Шулгин, RIP), употребяван от хората с наднормено тегло със цел загубата му (на наднорменото тегло). Продават ги диетолози, някога по бензиностанциите като бензедрин в Пиндостан, наркодилъри, злите учени и в стола на Техническия. Освен загубата на тегло (между 2 и 3 кг на денонощие при честа употреба), при приемането им се наблюдават и други аномалии, описани по-долу.Не е нужно да се смъркат като кокс, активни са перорално...и на суспозитории.

пудразахар
Увеличаване
пудразахар
джамче на буци
Увеличаване
джамче на буци
Съдържание

Плюсове

Остра, бърза и точна мисъл (ако не се смесват с алкохол). Вземане на спонтанни и необмислени решения от сорта на: "Отивам'се разхождам, кура ми фърчи, к'во ше правите вие", "Отивам да се набирам на лоста, вие духайте!", "'Айде да играеме шах." и пр. Някои студенти ги ползват преди изпити. Засила сексуалното желание и желанието на подложения на секс да си дръпне една чертичка.

Минуси

Чести самозаблуди: "По-бърз съм от вятъра", "Удряй, нищо не усещам", "Зъбите ми са железни, а ръцете от стомана"... Също така употребата им води до мускулна треска, причинена от постоянното притискане на долната челюст в горната, и обратно.

Препоръки

Да се употребяват заедно с водка, уиски ,ракия и бира. Не правете това у дома си, може да свършите в психиатрична клиника! Честата употреба води до много силна амфетаминова зависимост, която от своя страна води до загуба на постоянна заетост, приятели и др. тъй че употребявайте, но не прекалявайте...

Амфетаминииии!
- крещи анонимен употребяващ, докато чака дилъра
Амфетаминииии!
- крещи същия, когато вижда, че дилърът се появява
Амфетаминииии!
- същия след употребата им...
Ебати как ме плесна тва, изтръпна ми главата!
- друг анонимен потребител...
Е са за 50 кинта амфети, и 4 дена болнични...
- потребител, готвещ се да влиза в амфетаминов филм

Амфетаминови филми

потребител на трети ден
Увеличаване
потребител на трети ден

а.к.а. сериали - усилена употреба на амфетамини в продължение на няколко денонощия. Характерното при тях е, че практически половината физиологични нужди (ядене и сън) престават да съществуват, поради липсата на смисъл в извършването им (дефакто това става невъзможно).

Обикновено след втория ден всичките плюсове от амфетамините на практика стават незабележими. След 3-тия ден обикновено главата ти е празна. След 4-тия ден халюцинациите започват да надделяват над възприятията за обективната реалност (каквото и да означава това).

Филмите никога не завършват с хепиенд и точно заради това са изключително приятни за гледане. За жалост след филма обикновено следва лош тип амфетаминов махмурлук, който, за разлика от обикновения, се лекува единствено с мързел и ядене на плодове. Шкембе чорбата и бирата рано сутрин не помагат.

Колко е часа...ебаси, не съм спал от 3 дена!
- участник в амфетаминов филм
Копеле, аре да тупаме пак, къде е огледалото!
- друг участник в амфетаминов филм
Ееееебаси майката!!! Видя ли колко бира сме изпили бе?!?
- участник в амфетаминов филм, някъде 2-3-ти ден
Деба мама му и бензин, тия кво са мешали да ги еба! Останах с една ноздра!
- участник в амфетаминов филм, в началото на епизод 1
Копеле и'ам две черти!
- Ами вади ги да фукаме!
- Не ве брато, ше ставам татко! ....

Потребители на амфетамини

Всеки пропаднал бедняк,който се опитва да се прави на важен и голям пич взима амфетки. Амфетамините са изключително популярни поради тази причина сред младите хаус ловери,които редовно посещават места като дискотека "Червило","Yalta" и други дупки из България. Наблюдава се засилена употреба на амфетамин през лятото по морските курорти,където винаги бичи яка хаус тупалка.

Амфетаминозависимте хора могат да бъдат лесно познати по изцъкления поглед и по светлината,която излиза от очите им. За да прикрият това умните потребители използват специални хаус ловерски черни очила,които ностя в дискотеката. За съжаление,употребата на амфетамин и на такива очила води до засилено подскачане и правене на некординирани движения из дискотеката,което рано или късно води до смърт,защото,поради затъмнеността на очилата,потребителите не виждат къде е бутилката с вода. През Втората Световна война в Германия се произвежда первитин. Това е просто друго име на N-methyl-1-phenylpropan-2-amine т.е. амфета. Теодор Морел който е личния лекар на Хитлер му слагал инжекции с амфета сутрин и приспивателни вечер за да заспи. От цялата работа фюрера получавал запек за което пък Морел му разработил препарат с екстракт от лайна на български селяни.( Няма майтап има го в клипче в Тубата.) Картинка:Hitler shits.jpg

Известни потребители на амфетамини

натупани селяндури
Увеличаване
натупани селяндури
Човекът с мустака
Увеличаване
Човекът с мустака


  • повечето жители на Бейрут и Гео Милев

вж. още Дилър и Бонбонки, също и Алкохолни приключения

Лични инструменти