Таня Боева

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Таня Боева е рептил, счита се за главен ръководител на движението "Илюминати", както и за създател на Кемтрейлс. Легенди гласят, че Таня Боева вселената, космоса, земята и срамните въшки. Води се за един от най-великите мореплаватели, редом със Синдбад, най-велик учен, откривател на тайния елемент за когото са имали видения много учени. Таня Боева е небето, Таня Боева е земята, абе демек всичко е Таня Боева.
Прелестната и всевишна Таня Боева
Увеличаване
Прелестната и всевишна Таня Боева
Съдържание

Биография

На земята проекция на рептила Таня Боева се ражда през 1973 година на село. На 12 годишна възраст, по време на разходка в гората с цел събиране на катеричи изпражнения, земната проекция на Таня Боева бива отвлечена от космически кораб с около 12 пасажера. Извънземните са маскирани като метачки на улици и носят светлоотразителни жилетки, като едното извънземно с вид на гърбава маймуна носи жилетка с надпис "Полиция". Малката Таня се начурква от страх и припада. Отвеждат я в космоса, където я убиват, клонират, хлорират, филтрират и обработват с калиев метабисулфат. Клонираното и хлорирано нещо е кръстено на земната си проекция, Таня Боева, но вече е рептил. Забелязват се разлики в носа и в циците. По-късно новият рептил е изпратен в капсула на земята, от там през Колорадо, за да бъде заплоден от крокодил, и накрая съществото се озовава в Пайнер. Има спекулация, че е имала полов акт с Дионисий и Гай Юлий Цезар.

Професионални изяви

Въпреки различния си произход, рептилът Таня Боева започва да пее чалга. Там се запознава със своите колежки и разбира, че може да синтезира силикон в тялото си. Не след дълго време Таня Боева разбира че е алхимик, а вместо полов орган и мозък има философски камък. Именно тогава тя решава да синтезира по чифт силиконови цици за всяка своя колежка, като единственото, което желае от тях, са банки с натриев бензонат, калиев сорбат и калиев метабисулфат. Накрая на професионалните си изяви Таня Боева се опрасва.

Anal Nosorog

Анал Носорог записват тайно дует с Таня Боева, който е забранен, тъй като е по-анален от най-аналната песен на света. За повече информация прочетете статията за Таня Боева. По-късно Таня Боева засенчва кариерата на Анал Носорог и групата е принудена да се оттегли от музикалната сцена, тъй като "Таня Боева е новият анален носорог".

Философиq

Таня Боева изповядва всяка една философия, като е шушукала дори на Аристотел и Сократ и Бетовен какво да напишат. Тъй като е създала света, съответно е създала всичко и всички, често за Таня Боева се носят легенди.

Пол

Таня Боева няма пол, била е с трима жени на име Пол и една църковна продавачка на свещи от село Бурен. Яде само трънки и BCAA. Често полирането на колата от страната на волана зависи от Таня Боева. Кучето стана известно благодарение на Таня Боева и литна в космоса. И не знам от кой пол е Таня Боева.

Цвят

Таня Боева е цвят кукуруз и лазурна човка. Мирише на бозав пипер и сутрин се бере с коренчето и се натапя в бистра вода с лук.

Мадона

Заедно с поп-фолк певачката Мадона изнасят концерт на Плейбек в градската в София. Целта на набавените от входа на събитието средства е изграждането на център за сексуално обучение на кучета, костенурки и персийски мастодонти. Проектът е повече от успешен, като накрая Таня Боева убива Мадона и я изяжда като богомолка. Това, което хората мислят за Мадона всъщност е Таня Боева

Чорапогащник

Таня Боева е също така известна с работата си като чорапогащник на витрина на битака в село Манолово. Наричат я от там "хаплив миризлив клин", защото мирише, и ако понечиш да го докоснеш - хапе.

У(ч)ебна програма

Таня Боева е основен революционер в уебната програма по училищата. Тя води спорове че Ч в уЧебна програма е излишно и нарича своята дейност "уебна програма".

Кой написа статията за великата Таня Боева?

Ако не вярвате че Таня Боева е основната причина ти ся да четеш това, означава че не си истински фен на Таня Боева и не знаеш нито една нейна песен, чу ли уе, ееееей! Основният развъдник на Таня Боева е панелката, а там е създаден света под действието на хидролиза.

Туй унуй

Питайте Таня Боева на лично.

Виж също

Не слушам Таня Боева

Лични инструменти