Студент

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Същество, отлагащо казармата, което в крайна сметка отложи казармата.

Предполага се че изпаренията тръгващи от Студентски град, през главната токопреносна мрежа на града, са били основната енергийна закваска служеща за захранване на военните поделения. След като разбрали това, група студенти - хипари, направили комуна в знак на протест във близост до един от основните трафопостове и започнали да издърпват енергията за лични нужди.Армията била принудена да нахлуе взлом в катуна в следствие на което са били пребити до състояние на смут десет хипара и двама висши офицери погрешка във внезапно настъпилия мрак.

След този инцидент от Министерството на ЛЕБА заявяват, че замразяват проекта за електрифициране на казармата и временно я закриват но за да се реваншират обявяват, че ще забранят продажбата на хляб за студентите.

Очакването е, че от министерството в най-близко бъдеще ще анонсират нова енергийна стратегия с която от спестения студентски хляб ще произвеждат електричество за нуждите на казармените помещения и военната служба ще бъде подновена.

Така искащите да се оттърват от казарма студенти ще остават вечно гладни заради ембаргото на хляба, спомагащ работата на лампите, печките и пушкалата на армията и щат не щат ще са принудени да постъпят в казарма, за да се избавят от гладна смърт, с което ще се прекрати вечното й отлагане.

От Министерството отказаха коментар, по случая и министъра заяви, че само бъдещето ще покаже дали подобна стратегия би била добра за лустрото на страната ни пред Брюксел.

  • характерно състояние на студента е глад и липса на лична хигиена
    Студентски сандвич, който много скоро ще е само мит
    Увеличаване
    Студентски сандвич, който много скоро ще е само мит
"Аа, вчера съм ял!" 

- обичайният отговор на студент, запитан за вечеря.


Виж също

Лични инструменти