Бонбонки

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

В джобчето ми дрънкат джамче и бонбонки

пеят малките деца


Съдържание

Предназначение

Употребяват се преди друм и бас, хаус или габа партита. Плюсовете от тях са горе - долу сходни с тези на амфетамини те, с тази разлика, че за да ви бъде интересно ви трябва същество от другия пол, най - малкото за да извършвате диалог с него(ако съществото е изяло от два до три бонбона може да се стигне и до размножителни процеси). Когато се консумират в по - голямо количество водят до абсолютно надделяване на инстинкти и рефлекси над мисловните дейности(дори и най - простите такива), поради което на изконсумиралият ги всичко му е интересно(дори и да зяпа в стената отсреща). Бонбоните развиват суперсили у потребителите като летене,минаване през стени,телепортация,изкривяване на време-пространството,галене на Котката на Шрьодингер и други (минаването през стени казах ли го ??)

бонбонки
Увеличаване
бонбонки
много бонбонки
Увеличаване
много бонбонки

Начини на употреба

Да не се смесват с Алкохол, може да доведе до трайни психически увреждания. Преди консумация трябва да се заредите с достатъчно пари в брой и много течности(безалкохолни), тъй като бонбонките водят до силна дехидратация(пресъхване). Никога не се опитвайте да се самоубиете с тях, ще отидете в РАЯТ при SuperGospod. Не вярвайте на тъпаците които твърдят че са направени от хероин.

Да се използват с амфетамини. Иначе не е толкова забавно. Желателно е първите да се употребяват по време на поглъщането и след това през равни интервали, стига опашката пред тоалетната да го позволява.


Сокчеееее!

Потребител:Shitfest след консумация на бонбонки

Млечкоо! Искам ягодово, я ми го дай... ии една минерална водичка!

анонимно МеНеДе пазарува след консумация на бонбонки


Видове бонбонки

Бонбонките се делят на хубави, скапани и капсули, които са подвид на хубавите, само че не винаги.

Разликата между хубавите и скапаните е че първите причиняват приятни емоционални преживявания, скапаните не чак толкова.


Опасности, странични ефекти и съвети

Няма опасности, освен да ви изнасилят анално. Иначе всичко е безопасно когато си хапнеш бонбонки. И все пак избягвайте да докосвате и да си говорите със същества, които не са яли бонбонки. Не е интересно и понякога се ядосват и стават агресивни. А и може да ви изнасилят анално.

Ако получите замайване и световъртеж се облегнете на стената и пийнете една вода. Помага много и скоро минава. Не викайте линейка, защото вътре може да има някой Д.аг.н. който да ви присади опашка и да ви изнасили анално.

Не вземайте бонбонки с цел да заспите по-лесно. Ефектът ще е драматично обратен. И когато все пак заспите, ще сънувате как ви гонят орда турци с ятагани и искат да ви изнасилят анално.

Зениците стават обикновено прекалено големи, при което ирисите стават по-малки от тях, в някои случаи незабележими. Ако забележите това в огледалото недейте да си капвате капки - няма да помогнат. Ако видите човек без ириси, само зеници (демек само черното без кафевото/зеленото/синьото)...това най-вероятно не е маскиран извънземен, а най-вероятно някакъв лунатик наяден с бонбонки. В този случай няма опасност да ви изнасилят анално.

Лични инструменти