Котката на Шрьодингер

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

 Търси се: котката на Шрьодигер — жива или мъртва.
Съдържание

Дефиниция

Котката на Шрьодингер е нещо толкова трудно, че е направо невъзможно да се обясни.

Местоположение

Котката на Шрьодингер в квантовата кутия... може би
Увеличаване
Котката на Шрьодингер в квантовата кутия... може би

Неизвестно. Котката на Шрьодингер е навсякъде... И дебне...

Квантово положение

Квантовото положение на Котката на Шрьодингер се определя от квантовата флуктуация на пространство-времето, разделена на диаметъра на Шрьодинговия радиус на средностатистическа черна дупка от втори клас. Всичко това се размесва с малко Хокингова радиация, като се добавя релавистичната константа на Общатата теория на относителността, умножено по пи. От това се вади синус от големия ъгъл на точката на пресичане на седмото с осмото измерение. Горе-долу така се намира.

Другя варянт е да си земити специалист оператор на квантовата суперпозиция т.е Хамилтън оператора е шибалник дет мое да се опрая с педерастиите на електроните, да ма прощава госпут за скверните думи но съдете сами: "...например електрон, съществува частично във всичките си теоретично възможни състояния едновременно; но когато се измерва или наблюдава, дава резултат, кореспондиращ на само една възможна конфигурация..."..е тва си е чалга джендър с брада дет се мисли за мъж или фънки дебелана дет не е дебела само не е достатъчно висока.

Или пък другото дет минава за дзен даже сред физиците, тия болни копелта - "Представете си частица без маса" - че тва всяка дебела пача не само си го представя ами си представя и как набива толумби и тутманици с боза без никъв демидж ...

--- Квантова суперпозиция е фундаментален принцип на квантовата механика, според който частица, например електрон, съществува частично във всичките си теоретично възможни състояния едновременно; но когато се измерва или наблюдава, дава резултат, кореспондиращ на само една възможна конфигурация.

Приложения

Известни са няколко приложения на теорията, сред които:

  • мяукане
  • досадно смятане
  • главоболие
  • котката се е изкензала някъде ама не знам къде

Притежатели на Котката на Шрьодингер

Лични инструменти