Хаус ловери

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Дефиниция

Хаус ловерите са хора, които слушат хаус и никога нямат запек.

Поведение

типични хаус ловерски момченца
Увеличаване
типични хаус ловерски момченца

Хаус ловерите се носят като педерасти. Това е типично за тяхната култура, защото научно е доказано, че аналният секс помага за по-лесното преглъщане на хаус музиката. Облеклото доказва, че въпросният индивид е правил вече анален секс, добре възприема музиката и може да го поеме отново. Същото важи и за двата пола. Освен това задължителен аксесоар са черните слънчеви очила, които не се намират лесно. Може да бъдат потърсени на сергия 182 на Женския пазар в София. Особено важно е да се знае, че редовната употреба на слънчевите очила води до зависимост, която се лекува с хероин.

Отличителни белези по тялото им са:

  • гривни с глупав текст по тях
  • тениски с глупав текст/глупава картинка по тях. Някой хаузъри нарочно карат майките си да ги перат на 90 градуса за да се свият и да изглеждат още по-гейски.
  • специална хаус ловерска чантичка, която съдържа крем за почистване на пъпките в 3 стъпки, вазелин, презервативи, торбичка екстази, резервни слънчеви очила. /важно е да се знае,че тази чантичка се носи САМО от мъже/ Любопитен факт: ако хаус ловерът носи чантичка АДИДАС, значи е от Бургас.
  • слънчевите очила

Други отличителни черти

Повечето хаус ловери са позьори, което обяснява защо този стил музика е изключително популярен в България. Като такива трябва да се внимава да не им се дава пуешко печено месо, защото хаус ловерите са алергични към него. Повечето хаус ловери слушат чалга, но никога не си го признават. Не рядко се случва като им свършат амфетите да идат на чалга бар, но там незнайно защо винаги ги бият разни пияни селяндури с претенции че "таквиз гейове у нашто сиело ниама". Ако видите мъж който реве докато гледа как д-р Къди се запъва когато изписва викодин на д-р Хаус значи копеленцето е хаузър!

Разпространение

Те са навсякъде... И дебнат... Често срещани са в скайп, там, просто търсете абонати с местожителство Италия или Ибиса, ако абоната се казва "ГоШкО~lOvE IbIzA, fUck me I'm FaM0uS" с описание "Азис feat. Ванко 1 - Луд ме правиш" то непременно гошко е хаус ловър

Лични инструменти