МеНеДе

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Млада курва си ти,
която студено ме гледа с очи.
Как да стопля кажи
твоите изкуствени нежни гърди.

Питам има ли власт,
която да дава морал и на вас.
Колко път ни дели
аз съм човек, а курва си ти.

Ти ме докосваш с гърди,
твойто умение мен впечатли
Млада курва си ти,
която студено ме гледа с очи.
Съдържание

Основна Характеристика

"Имам нов Жисием от тоя, дет' му духах в кенефа вчера"
Увеличаване
"Имам нов Жисием от тоя, дет' му духах в кенефа вчера"

МНД или Малки Надъхани Духачки са подвид на вида Шибана Курва. Те са особено опасни за обикновения мъжки индивид, защото имат невинен, дори понякога детски вид - това се дължи на възрастовата граница на подвида - 14-17 години. По този начин те проникват в подсъзнанието на ОМИ (Обикновен Мъжки Индивид), но тъй като Той (ОМИ) не отговаря на техния контингент от потребители (Вж.Гъзар, Мутра), то ОМИ-то бива разочаровано и често се отдава на алкохола, за да удави (в буквалния смисъл на думата) въпросното разочарование.

Понеже в Абсурдистан няма следене и гонене от страна на закона на педофилите, затова и МНД-тата биват ползвани от такива като най-честите потребители са гореупоменатите Мутра и Гъзар (като възрастта им надвишава тази на МНД-то с поне 15 години).

Друга характерна черта на МНД е употребата на алкохол, наркотици (амфетамини,Бонбонки и др. подобни), с което те подпомагат дейността на дилърите.

МНД обожават да ходят в Селскио mall. Много често МНД се движи в ослепителен анцуг Одибос с три прави линийки от двете страни на крачолите и ръкавите.

МНД обичат да се снимат в огледалото, да се смеят дори на показан пръст от страна на околните, както и да си въобразяват брутално, че ги харесват - дори когато приличат на Мерилин Менсън в лицето. Слушат най-бруталните гюбеци, обаче се водят, че слушат хаус. Щот са фьешон.

""Виж ми големите... очи." "
Увеличаване
""Виж ми големите... очи." "

Видове, резистентни към МНД

Особената форма на ОМИ, наречена Хейтър поради факта, че хейтва (мрази) всичко, най-вече "Тези нещастни пачаври", както той ги охарактеризира.

Места, където могат да бъдат забелязани МНД

  • Осново в УНСС, там могат да приложат наученото в техникуми по стриптийзьорство (фризьорство), по секстил (текстил) - на практика и да изкарват успешно своите изпити.
  • Всички СОУ-та, класовете от 8 до 11
  • Специализирани у-ща - техникуми по стриптийзьорство (фризьорство), по секстил (текстил)
  • Особено висока концентрация има в НУТИ, което довежда и до напълването на иначе хубавия квартал Ге(т)о Милев с такива индивиди (не, че в квартала си ги няма по принцип, все пак там са 93 СОУ, 138 СОУ и фабриката за МНД 31 СУЧЕМ).
  • Да не забравяме и приноса на ЮЗУ "Неофит Рилски", както и на някои други висши учебни заведения :D
""Фък Да Бичес" "
Увеличаване
""Фък Да Бичес" "

Виж също

Лични инструменти