Рупси

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Типично Снапчат-рупси, което си рекламира само срамните болести
Увеличаване
Типично Снапчат-рупси, което си рекламира само срамните болести

Особено грозна и гнусна мутирала форма на МеНеДе-тата.

Докато класическите МеНеДе-та са на изчезване заради факта, че вече голяма част от тях са се оженили и са домакини, то новата им напомпана, още по-надъхана и арогантна разновидност рупситата вече имат техническия капацитет да оперирват с Фейсбук и Снапчат. Обикновено имат лошия късмет да попаднат в безмилостните ръце на Мотикаря.

Ако не сте наясно, те са навсякъде. Не само на стената на Мотикаря, макар че всички техни пътища все до там водят в крайна сметка. Вие никога не ѝ знаете историята, макар че с разни голи фотоси да си просят лайкове и внимание, защото бащите им не ги обичат. Обикновено нямат оправия, макар че Мотикаря няколко пъти е успявал да постигне реален успех с тях.

Може да пуска на всеки първи представител на силния пол, па било и да е педал, но търсят сериозни момчета и копнеят за романтика.

Може да научи майка си и баща си на сума нови неща в леглото, но те не може и не бива да знаят за заниманията ѝ в свободното време.

Рупситата си снимат гъза, но твърдят, че си снимат косата, макар че е очевидно къде пада акцентът в снимката. Понякога си слагат котки, кучета и друг подобен подръчен материал между краката от уж срам, като всъщност се опитват да изглеждат еротични.

Видни рупсита:

Лични инструменти