Гери-Никол

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Тук Гери-Никол демонстрира гениалност – едновременно си показва ботушите, мастурбира в асансьора, снима се за фейсбук и инстаграм и показва класа
Увеличаване
Тук Гери-Никол демонстрира гениалност – едновременно си показва ботушите, мастурбира в асансьора, снима се за фейсбук и инстаграм и показва класа

Гери-Никол е таен агент на Пайнер, целящ да чалгаризира младото поколение в българия. Макар да е спорно дали е двуполово или безполово, Гери-Никол се води като уродлива модификация на рупси в научните среди. Счита се и за хронифицирала и патологична форма на този род същества.

Съществото счита, че е постигнало всичко само, макар че мама и тате (поддръжниците на лабораторията, в която е синтезирано) да са му купили Ламборгини за 17тия поред рожден ден и яхта за 18тия с цел социален експеримент. Водейки се "кралица" от собствения си вид, съществото изявява качества на такова, което желае всички да изпълняват желанията му.

Съществото придобива известост с нискокачествените си порнофилмчета, законспирирани като музикални клипове в стил RnB по желание на компания Пайнер, която зверски пази съществото от това да бъде наречено чалга певица. Текстовете са с дълбок философски смисъл и досега не се е родил човек, който би могъл да го открие.

Пайнер финансира задкулисно "родителите" на експеримента "Гери-Никол" за силиконови цици. Много скоро се очаква официалното преместване на Гери-Никол във фирма Пайнер, като вече са налични живи изпълнения на чалга песни от съществото.

Гери-Никол желае да се снима голо за мъжки и женски списания, но поради наличието на Фотошоп няма да стане ясно дали е безполово или двуполово същество.

Из публичното пространство се подвизава негов клонинг и смъртен враг Габи-Никол, водещ се китайски опит за постигане на подобен резултат, който се стреми да детронира съществото Гери-Никол от престола на родната музикална сцена и да я прати в полски девически манастир (което би подкрепило хипотезата, че е безполово).

Лични инструменти