Дриско

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Дриско участвува в предаване по телевизора
Увеличаване
Дриско участвува в предаване по телевизора

Абсурдистански псевдопевец, простак и общопрофилен бездарник. Освен всичко друго е и педофил, ако не сте се досетили сами досега. Умее да лапа скоростно пишки, предимно на момчета в начална пубертетна възраст, което кара Владо Кузов да се ядосва и само още повече да плешивее. Заедно с Гери-Никол са тези, които са успели да осъществят невъзможния синтез между поп-музиката, рапа и R&B и чалгата. Смъртен враг на букварите и Кирилиметодий и брат му.

кратка автобиография

Дриско загрява на рожден ден за тежката част на купона. Тука е само на 16
Увеличаване
Дриско загрява на рожден ден за тежката част на купона. Тука е само на 16

Майка му по Нова година 1987 срещу 1988 е преяла с бахур и се е задръстила здраво, в резултат на което корема й се издува рязко, което става причина на 9 май 1988 да бъде приета в Габровската окръжна болница. Два дни по-късно, на 11 най 1988, на връх празника на Кирилиметодий и брат му, тя изсира една огромна фекална маса, с което изведнъж коремът й рязко се спихва. По погрешка фекалната маса бива обявена за живДУДИо дете, което кръщават Дрисльо като спомен как аджеба се е пръкнал на бял свят. Малкия Дрисльо е бил тъп като чувал с картофи. Покрай паниката с Милениума, няколко часа преди настъпването на 2000 година Дрисльо произнася първата си думичка:

 ДУДИИИ

по-късно се осъзнава, че не е ДУДИИИ, а путка и дудук, като с присъщия му интелект сравним с нивото на чувал с пясък или друг инертен материал, се реализира по школските кенефи като такъв, лакомо поглъщайки членовете на навлизащите в периода на съзряване негови съученици.

Кариера

Първоначално се подвизава като продавач на сладолед, но амбициран да пробие в шоу-бизнеса, заминава в Етишопия, където успява да си намери ментор и покровител, който да посвети младия ръбест дебил Дрисльо в тайните на шоу-бизнеса. Прекръства се на Дриско и започва да се изявява в селски кабеларки и участва на музикалния конкурс «Симитлийска пролет» където успява да завоюва четвърто място. Впоследствие става продуцент на долнопробното порно на Гери-Никол

Лични инструменти