Джъстин Бийбър

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Underconstruction.jpeg Статията е в процес на разработка!
Съобщава анонимен бригадир и добавя да не го безпокоят.
Image:Gazmask.png Тук мирише на лайна бе, братче
Я се въоръжете с противогаза вляво. Не го сваляйте, докато не излезете от обекта. Благодаря!
Image:Rsz_facepalm-jesus-rio.jpg Боже, кога най-сетне ще си прибереш вересиите!??
Явно Господ е твърде толерантен, щом оставя такива неща да съществуват въпреки всичко!
JB очевидно е зажаднял за мъжка ласка... Хмм, нека заповяда в циганската махала - дуволян шъ устани‼‼
Увеличаване
JB очевидно е зажаднял за мъжка ласка... Хмм, нека заповяда в циганската махала - дуволян шъ устани‼‼

Според различните източници, JB, както го наричат неговите поклонници, е инкарнация на Иисус, Кришна, Буда, Заратустра и Шива на едно место. Противното не подлежи на доказване. Ако все пак опитате, ще бъдете първо бламиран, а после и линчувани.

Според проведени анатомични изследвания, проведени по настояване на привържениците на Джони Браво (чиито английски инициали съвпадат умишлено с тези на Джъстин Бийбър, с цел да се засенчи славата на човекобога JB, наричан в някои дегенратски среди умишлено Жъстин Бобъра), Джъстин Бийбър съгласно протокола, с благословията на Ванга, е «....нито маж, нито жена, а jедна... кххххмм... продрана маjмуна‼». Освен това е установено, че JB с лобито на уиски Jim Beam (инициали на питието - JB... Бахти съвпадението ама, аа??‼ - бел. авт.) и финансирането на Кибертрон, илюминатите и Свидетелите на анала е създаден като свръхсекретен бот на първият и съответно най-щедър ктитор (или клитор беше думата, а?) с програма да превърне всички момичета в МеНеДета, а момчетата в педерасти.

Творчески планове и переспективи

В кампанията на ДПС за парламентарните избори през 2017 е заложено този бот да бъде поканен за агитация на ромската младеж (разбирайте - момичета до 8 и момчета до 12-13 години) с цел изборна победа. Вече започват набиранията за волни пожертвувания за целите на пропагандата, в която ще е включено JB да прави посвещения в духовния живот на съвремието на всички момичета до 8 години и всички момчета до 13 години. По-големите ще се ползват от станалия класика на предизборните кампании на ДПС Азис.

Според анонимна информаторка с инициали А.М.К. (известна като Айше Мръсната Курва) след закриването на кампанията, JB ще бъде поканен в Столипиново и там на томбола ще се разиграе девствеността му. Победилият ромски младеж на възраст от 3 до 13 ще получи изключителната привилегия цялата рода до деветстотин деведесет и девето коляно да се изреди над гъза на сладникавото леке, а при мерак, могат да поканят и приятели и случайни непознати от всяка точка на света също да се позабавляват в леглото с него.

Поклонници и критици

По данни на НСИ от 12:00 днес, 98,8% от българите са поклонници на JB. Останалите са доказали се многократно дегенерати и маргинали, които никога не биха могли да бъдат приети в човешкия род... Не и в този им живот... Един от най-заклетите им поклонници, N-96, е декларирал, че ще си купи 30 последователни нощи с инкарнираното божество и ще му напълни гъза със сперма дотолкова, че ще прелее като язовир «Железни врата» при пролетното снеготопене откъм Алпите. После ще си гледа кефа и ще му дреме на кура за JB и суперсилите Му.

На свой ред един от най-големите му критици - Злия поп се заканва, че ще призове Сатаната и около 500 поданици на Волен Сидеров и ще направят на човекобога вивисекция посред бял ден на площад Македония за назидание на всички педерасти и травестити. След това въпросният критикар-дегенерат отива да си купи поредната тубичка с ацетоново лепило и изчезва загадъчно.

Преди минути излезе слух, че е интерниран в Раднево, на улица «Магда Петканова» 1 (http://spravochnik.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F/392/%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%B8%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B4-%D1%80-%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%8C%D0%BE%D0%B2). Доколко е вярно, може да се гадае.

Джъстин Бийбър възпят от почитатели (https://www.youtube.com/watch?v=Ya2TlGvY6nM)

Лични инструменти