Волен Сидеров

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ако Изродар знаеше, че тази статия съществува, то най-вероятно би отвлякъл и подложил на редица експерименти мозъка на този, който я е написал! Четете на собствен риск!Волен Сидеров след победата.
Волен Сидеров след победата.
Съдържание

Произход и издигане

По-известен е като Болен Лидеров, а.к.а. Болният Ездач

Волен става известен в подземните среди след уникалното унижение, което причинява на Ахмед Мерчев в една игра на Кънтъра. В началото на края на есента на 1801 година Волен вече е регионален шампион в град Полски Тръмбеш и води свой клан (Асоциация на младите СКАТ-чета).

Сидеров и Мерчев се срещат на национален турнир. По това време Ахмед вече води корпорацията и е всепризнат фаворит. Тренира усърдно със високия скок и притежава много младоци (научният термин "pwns a lot of noobs" е измислен, за да възпее неговите подвизи). Волен успява да впрегне нарастващата си умствена енергия в движението на пръстите и нанася неочакван удар. Още в първият рунд убива Мерчев с т. нар. "Прегазване" и повежда с много точки. Ахмед така и не се съвзема и губи мача и турнира.

"Нищо не виждах. Нищо не разбирах. Нещо ми причерня екрана, натиснах спейс,
пък то се оказа, че съм му скочил на кратуната и той взе, че умря. Божията ръка ми помогна."
 - от интервю със сълзи на очи на Волен Сидеров за третия брой на в-к Демокрация
 от 13 Октомври 1801 година.

Волен Сидеров е известен също и с ранното си познанство с Веселин Василев. Двамата обаче се скарват, тъй като Волен си купува Голф 2, а Веселин - Форд Ескорт 256V. Сидеров заявява, че това е опит за покушение срещу личността му, тъй като 256 е 2 на осма степен, а неговият Голф е едва 2 на първа степен.

Волен Сидеров се радва на широка фенска маса, а най-големите му привърженици са експерименталната death grind hardcore drum-and-bass група Анална Атака.

Тъмната страна

Darth Siderous
Увеличаване
Darth Siderous

Посветени джедаи свързват личността на Волен с небезизвестния ситски лорд Darth Siderous (да не се бърка с Darth Sidious а.к.а. император Палпатин, който всъщност е негов ученик). Уви, единственият доказателствен материал са няколко снимки със съмнителна автентичност, появили се на бял свят малко след опита за покушение от страна на Извънземните.

"Хиляди пъти съм му казвал да не ми пипа меча..."
-Дар Твейдър за в.Лична Драма

Империята повръща след удара

Новият Император
Увеличаване
Новият Император

Отмъщението на Гладните или завръщането на Ситите?

Предизборният лозунг "Циганите - на Сатурн!" среща яростна съпротива от страна на Сатурнското правителство, което въвежда визов режим за земляните и поставя ембарго за внос и износ на желязо и цветни метали от и към Земята. Това без малко не коства изборната победа на Императора.

"Успя да ме победи в дуела, защото бях замаян от мириса на чорапите му..."
-Люкс Кайуокър за сп.Практична Домакиня

Конспирация

Вижда конспирации навсякъде, буквално. Заговори срещу него организират папата, УНИЦЕФ и всички политичесски партии в България освен Атака, най-вече телевизия СКАТ. Тайно носи фес, заради което му излиза и прозвището "Турчина", въпреки това се обижда когато го наричат така и в изблик на параноична ярост се хвърля да бие журналистки и 17-годишни костовисти.

Лични инструменти