Веселин Василев

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Веселин Василев е известен повече с артистичният си прякор ObekT.

Също така е известен и с прякора Obem. Според сигурни източници от древността, това е заради факта, че:

  1. Много се надува
  2. Е въздух под налягане
  3. Следствие от 1. - получава високо кръвно, което води до постоянна ерекция (все някъде трябва да отиде това налягане!). Поради тази причина често непознати лелички го боцкат с безопасни игли в трамвая, с който ходи на работа (считат, че се възбужда от тях и иска да им го покаже).

Един ден Веселин Василев си купува Форд Ескорт 256V.

"Не разбрах, защо си купи Форд Ескорт 256V, защото спряха
любимият му трамвай, за да посторят метро, или защото не му харесва да го боцкат."
 - казва за случая Волен Сидеров 

Обема също така стартира пилотна програма, наречена 'Блок', която обаче несъвършените роботизирани системни администратори (Виж Кибертрон) объркват и в резултат на това се получава 'Блог'. Резултатът може да се види тука (http://blog.obekt.com/).

Веселин Василев много мечтае да работи в ЦРУ при Смърфовете, но поради факта, че няма висше образование, бива изхвърлен от академията.

След това се записва в училището за класически полови инструменти. Веднага разбива (избива?) всички преподаватели и става велик музикант.

"Когато леличките боцкаха Обема, той се изпускаше. 
Още тогава знаех, че ще стане велик музикант" 
- Споделят Румънеца и Енчев!

Веселин Василев е и единственият Джава програмист, който е успял да извърти безкраен цикъл за 7 секунди, постижение, което не е било регистрирано в Рекордите на Гинес, защото компютърната им програма - опитвайки се да повтори постижението на Веселин - зациклила, тъй като била писана на Php.

Лични инструменти