Стар Форд

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Елате си узмете шопо
нечем ви фордо
подпис - Лордо
Сър Джон към Ахмед Мерчев по повод стажа му в Бъкингамския дворец като чистач
Личния  на администратора на НАСА Майкъл Грифин (http://www.nasa.gov/about/highlights/griffin_bio.html) след поредното неупешно приземяване
Увеличаване
Личния автомобил на администратора на НАСА Майкъл Грифин (http://www.nasa.gov/about/highlights/griffin_bio.html) след поредното неупешно приземяване

"Стар" идва от звезден - космически, това са модни интергалактически талиги, америханско производство, базов модел на превозните средства - космически совалки.

Слухове

Абревиатурата на Ford се декодира "found on the road dead". Според други източници наименованието "Ford" идва от "Fast only rolling downhill".

Най-добрия модел на Форд е продадения Форд.

За удобство на собствениците на непродаден Форд, на пазара вече са новите икономични опаковки от по 5 пластмасови предни брони (еднодневки). Вече няма да ви се налага да ходите до сервиза за нова след всяко пътуване из провинцията.

Пакетът включва и тукбичка лепило 'Поксипол' за поправяне на пукнатини, причинени от мухи, комари и други дребни насекоми.

Форд е създаден с една единствена цел - да се докаже, че има по-лоши коли от Опел. Това само амбицира немската компания да се стреми към лидерското място.

Поговорка

Една стара японска поговорка гласи:

"Купи си Форд, за да си горд!"
FORD
Fix Or Repair Daily
Стар слоган на Форд
"The best never rest"


Интересна информация

Веселин Василев притежава специален модел Форд тип 256V.

Лични инструменти