Зъл поп

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Пианист, критик, изнасилвач, революционер и за всичко останало за което се сещате. Дори е педофил, ако можете да се сетите.

Ранна психика

Тъп e като чувал с картофи до 9 годишна възраст, за първи път проговорва на 12 годишна възраст. Известно е, че пръв казва "татиии" на едно дърво. А през тези 3 години (от 9 до 12 годишна възраст) се учи да яде. Дотогава е смучел от крави. Започва училище на 13 годишна възраст. За съжиление 2 пъти повтаря първи клас. След това той успява да мине във втори клас с успех 3,15. През славната 2001-ва година той завършва 8-ми клас на 21 години и все още е девстен.

Настоящо битие

След като се дипломира за основно образование, започва да се подвизава едновременно като Варненски и Велико Преславки, Пловдивски и Старозагорски митрополит, агент на КГБ, МОСАД и ЦРУ (носят се слухове, че подработвал и в Гестапо като чистач на статуята на Хитлер). След едно крайно критично изказване за човекобога Джъстин Бийбър, той изчезва на път за магазин "Направи си сам", възнамерявайки да си купи тубичка с ацетатно лепило. Носят се слухове, че е интерниран в Лудницата в Раднево. Според илюминатите просто е паднал в някакво несъществуващо дере и се е утрепал. Наскоро алтер-егото му - Варненския поп се удави и сега наистина е неясна съдбата му.

Свързани люде и състояния

Лични инструменти