Вальо Моржа

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Reptilian News съветва:
Свиквайте!
Image:Pentagram very small.JPG Нечо Нечев - Нечистия коментира:
С това шкембе Вальо би могъл съвсем успешно да конкурира Искра Фидосова на трапезата!!

Покайте се, преди да са срещнали!!!

Image:Valyo - BW-Sh-th.jpg Вальо Моржа коментира:
Познавам лично автора на статията - кръгъл идиот е. Добре се е постарал да онагледи.
Image:Gazmask.png Тук мирише на лайна бе, братче
Я се въоръжете с противогаза вляво. Не го сваляйте, докато не излезете от обекта. Благодаря!

Що е то Вальо Моржа? - бихте се запитали вие. Аз и екипа SATRT (Seven And The Ragged Tiger - Седмината и опарцаливилия се тигър) ще ви образоваме с радост!

Кой е Вальо?

Вальо е една селска мазна пръчка, за която е крайно характерно шкембето, на което целия апаратен състав на ККП за заседание за избор на нов председател на Китайската Народна Република би могъл да се събере в излегнато положение тип "полегнала е Тодорка" без да се страхува, че може някой някого да настъпи или сръчка с лакът. Друго крайно характерно нещо е особено дебелата му (и очевидно лишена от каквото и да било съдържание) тиква, в която единственото нещо, което не е успяло да се строши при контакт с нея е устройството Велик Електронноуправляван Фейсоразбивач, по-известен сред народа като ВЕФ. Вальо съществува като паразит, енергиен вампир, трол и селски педераст от общ характер. През свободното си време обича да се прави на баш-топ-ултра-гига-мега-страшния шеф-кръчмар на известната в Шумен, а напоследък и в Каспичан, Полски Тръмбеш, Симитли и Владиславово механа "При моржа", където специалитет са изкиснатите в морска вода от Южния плаж на Варна стари бъхляви тюфлеци от лудницата в Карлуково. Освен тези ястия в механата се предлага сексуално задоволяване на педофили срещу гарантирана публичност.

"При моржа" - поглед отвътре


След като през 1988 била сглобена сградата на механата от бракувани Икаруси, дълго време никой не искал да влезе вътре - твърде страшно било. След като Вальо обаче купил купчината желязо и стъкло в натура срещу няколко чекии на селския бик на Подгумер, той като влязъл, се изпърдял и веднага по силата на някакво невероятно чудо всичко замирисало на чудни и неземни цветя. Според слуховете, малко преди това Вальо е бил ял супа от печени таджикистанци на скара. Скоро успял да въвлече няколко броя льохмани и срещу редовно намъмване да ги накара да му мият гъзът поради невъзмножността да си стигне сам. Тъй като всички те си били полуидиоти по рождение, са били щастливи да ги води идиот - нали всеки гледа да го води нещо по-висше! Сега там редовно се състоят занятия по просвещаване на Шуменската младеж в ценностите и идеалите на педофилията. Там за маскировка се продават книжки за йога и НЛП, но ако знаеш към кого можеш да се обърнеш в механата, веднага може да те отведат в Макак, за да си избереш невръстен партньор от богата колекция - предимно разгонени циганета на 12 до 14 години. Спечелените пари отиват за благотворителност - все пак такъв човек като Вальо трудно може да се нахрани!!

Познаваем ли е Вальо?


Като виден познавач на този изключително селски феномен екип SATRT са готови да отговорят: НЕ! За да може да го опознаеш като физика, трябва да бъдат изстреляни сателити, тъй като с габаритите си, когато все пак се изправи, примерно като се изсере, предизвиква слънчеви затъмнения. Ако човек се заеме сам да го опознава в това направление, няма да се справи финансово. Ако се заеме да го опознава в психически аспект, животът няма да му стигне - идиот като него би докарал човек до смърт за броени дни, макар че са познати случаи, които са успели да оцелеят в симбиоза с него доста по-дълго. Но за жалост, те са крайно изолирани случаи.

Лични инструменти