Рептили

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Stop_hand.png Пазете очите си.
Тази статия е писана, докато авторът е пушил неизвестна тревообразна субстанция. Той може да се нуждае от психиатър. Събираме помощи за да осигурим подходящо лечение.
Съдържание

Конспир@цията

Рептил.Снимка за паспорт
Рептил.Снимка за паспорт

Рептилите са вид свръхинтелигентен гущер,дощъл от измерението Зен.Те лъжат хората (както и Алпийска фирма Дъглас - гърци са !),като заявяват,че са просто кротки ненормалници.Всъщност тяхната мисия е да завладеят света и да отделят колкото се може повече газове.Те (рептилите) имат представители в всяко правителство по света,с изключение на Швейцарското,където са Обливани,Онижавани и Обивани от таен Обиец на рептили.Те са сред нас !!! По-надолу ще бъде разяснено на Уважаемите читатели как да бъдат разпознати рептилите.


Характеристик@

Рептила,противно на мнението на мнозина,не е облечен в зелено и няма маска на устата.Това е фейк-рептил.Фейк-рептила е създаден с цел отвличане на вниманието.Всъщност рептилите са с ръбати глави и носят тюрбани.През свободното си време участват в гей генг-бенгове и други подобни ритуални оргии.За съжаление фото-материалът от ритуалните оргии беше изтрит от анонимен рептил.Рептилите обичат телешко с моркови.

Опасни видове

Някои са и кръвожадни

От радиоточката

Някои любители на радиотехниката твърдят, че са долавяли разговори между рептили:

- There Are Many Of Us -.... след това сигналът се губи
- о боже, не,
трябваше ли така
да разваляш извънземното усещане? - с нотка на упрек 

TV broadcasting

НАСА също изучава рептилите NASA EMBL Reptiles Database (http://gcmd.nasa.gov/records/GCMD_EMBL_Reptiles.html). Ето с какво се занимава астробиологията [1] (http://astrobiology.nasa.gov/articles/the-evolution-of-reptiles-and-astrobiology/)? От агенцията подготвят и научнопопулярен филм по темата.

Лични инструменти