Психиатър

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Психиатърът е слуга на Дявола, който отрича тревообразните субстанции, вдишвайки ежедневно техния дим с познавателна цел. В сервилността си психиатърът стига до твърдението, че е по-добре да изучаваш Уиндолс, отколкото да поемаш алкохол в крайни количества.

Психология на психиатъра

Това са същества, които обичат да крадат пари от хората, под предлог, че ги спасяват, докато дефакто им съсипват живота. Не че и без тях то не е един живот, ама...

 Ние наблягаме на оптимизацията на разходите за хигиенизация в кенефите. Нашите пациенти нямат кой знае какви изисквания към
 хигиената в тези места, а персонала... Ми те си имат усти за тази работа...
 Касиерката Гинка-Стотинка от лудницата в Раднево пред сп. Практична Домакиня

Когато не се занимават с преебаване на пациентите си (добре казано - на латински patientis значи страдалец) или един на други, те пишат дисертации, които после отиват в печката или огъня за варене на компот на ректора или декана в близкия Медицински Университет, като накрая се събират да поемат всичкия алкохол на местния винпром, произведен за поседната година и лицемерно да се извинят едни на други за всичко. После пак отначало цялата кочина.

 Вие сте комплексар, жалкар, неудачник и некадърник? Не можете даже един пирон да забиете, но имате мания за величие и уважение?
 Искате всички да треперят пред вас? И да има почести за вас?
 Тогава следвайте Психиатрия в най-близкия Медицински Университет!
 Всичко това ви е гарантирано с дипломирането!
 Реклама на Психиатрията
Лични инструменти