Живот

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

ОПИСАНИЕ

Живот - опасна, силно заразна болест, най-често с летален изход. Предава се по полов път от мъжки на женски екземпляр. Изключение правят случаите, в които пръст има Чък Норис, който може да предаде болестта по въздух.

Животът е достатъчно дълъг, но не достатъчно широк!

Инкубационен период - от 7 до 9 месеца. Срещат се изключения при моряшки съпруги, при които този период може да продължи над 12 месеца.


Динамика на протичане - хронична

Локализация - генерална

МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ

Според неназовани източници, Масоните са направили няколко неуспешни опита за предаване на болестта по изкуствен път.

В Германия от векове се правят опити болестта да се предаде от мъжки на мъжки екземпляр. Опитите, разработките и изпитанията все още продължават, макар и да се забелязват известни успехи...

Единствено при Сивата Гугушка, Покемон и Чебурашка не е възможно пренасяне на заразата, тъй като е останал само по един представител от вида.

Иначе технически погледнато живота е времето за таймаут, т.е. всяко устройство по някое време се изключва, я заради свършила батерия я заради изгоряло дъно. Т.е. според медицински лица ( като Людмил Станев ) има една неназовавана причина ако я няма нито една от другите - чернодробна, дихателна или бъбречна недостатъчност, та за мозъчна недостатъчност иде реч.

Виж йощ

Лични инструменти