Метафизически живот

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Метафизическият живот възникнал в древен Вавилон, около плачевно известната Вавилонска кула и бил свързан с виждането на нещата извън себе си.

 Шефа на живота разсъждава, след третата
Увеличаване
Шефа на живота разсъждава, след третата Ракия

Според легедната пазачът на кулата разположил 21 камъка пред себе си, като в края на всеки ден изхвърлял по един. Концентрирал се върху бутилките вино от касата, изпаднала от един митнически рушвет, и медитирал по цели дни. Нищо не се случило до последния ден, когато той видял как към него се спуска ярка светлина (направо от кулата). С приближаването си светлината ставала все по-голяма и по-ярка и когато съвсем го доближила, той не могъл да се задържи, паднал на една страна и пред очите му заплували милиони разноцветни блокчета. Така Тетриса (да се слави компатибилитито на блокчетата Му)се родил.

Добре познатите му вече лозаро-винарски символи се появили в блокчетата заедно с познанието за това как да ги използва за прозрение и ясновидство. След това дошло прозрението и за това как може да обучи и други хора на това ясновидско изкуство. Когато осенението преминало и той се върнал към нормалното си състояние, бил преизпълнен с енергия и сила, въпреки многодневните запои без замезване. Завърнал се от кулата и започнал да преподава ясновидското изкуство.

Почти неизследвана е връзката между Метафизическият живот и Лайвзтейлентотен, но изтъкнати учени твърдят, че несполучилите мета физици се отдават на бурен лайфстайл докато не изхарчат и последните си 2,5 лева спестени за уроци по джава. Харчат ги в стайл клубове за коктейли от сьомга и щипки на гренландски раци. Рядко пият обикновена вода освен ако не е доказано разтопен алпийски ледник на 300 000 000 години. Обичат по снимките им от морето да пише: Васко е с плувки Guci&Wesson и калъфче за осолена сьомга Louiss Vouitton. Lifestyle се изразява с концепции. Точка.

Лични инструменти