Дако Лудия

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Valyo - BW-Sh-th.jpg Вальо Моржа коментира:
Още ли такива малоумници има...
Дако Лудия в профаза на самоувереност
Увеличаване
Дако Лудия в профаза на самоувереност
Съдържание

Дако Лудия - техническо описание (накратко)

Създаден през 1111 година БОТ на кооперативно сдружение "ŘEŜPŖŐMЪ" - филиал Сливо Поле с цел да мрази момчетата между 10 и 14 години, да псува децата на улицата, когато припяват песни от Радио City, да яде полоний на пръти, да ходи на кокили от балсово дърво и да промива мозъците на хората с приказки за Петър Дънов, които нямат нищо общо с реалността.

Детство

За детството му ни съ знай многу, шоту й бил в далбокъ сикретнус в полигоня в селО Мала Калампирица. На възраст 11 години е преместен за първи ъпфрейд на операционната система от v.10.alpha.zet на новата v.100.alpha.atpoint. Така вече е можел да къса автобусни гуми със зъби и да си чисти зъбите с бургия за метал с дължина 80 сантиметра (лично аз, като видях записа на това зрелище, онемях), след като е ял телчета за телбод.

Младост (18-25 години)

С цел да бъде спуснат сред нормалните хора, през 1988 Дако Лудия е пуснат на свобода и започва да изследва външните сфери на творението. Ето какво споделя той в ROM-модуларната си памет:

11.07.1988: 05:45:00: С туй моюту спускани срьед орътъ... Ибах му мамата! Искам при мама! Искам нови ъпдейти, щоту вечи ни могъ без един ъпдейт сьедмичну!

Това е най-големуту бедствие след пръкването на Юрген. На 10.11.1989 Тодор Живков пада от власт, защото Юрген и Дако Лудия се спречкват в момент, когато Юрген дебне поредния балък да го изненада изотзадзе, а Дако го е харесал да му вземе транзисторчето "Сокол-310". Това става на 08.11.1989. Тодор Живков чува боя, който става пред Партийния Дом, зарязва си работата и като Баща на народа отива да разтърве двете, както си е мислел, негови деца. За нещастие, Юрген прави каквото поначало си прави, с Бащата на народа, а Дако Лудия му взема партийната книжка, за да си подлага на столчето в наетия таван, където вегетира близо година, защото столчето се клатело. Тодор Живков се обидил на Юрген и Дако Лудия и си подава на другия ден оставката - вече и без това му е било писнало от разправии с окръжни секретари и апаратчици на всички нива. На 10.11.1989 оставката му бива приета и той се изненадва от това, защото вече е свикнал колкото пъти си подаде оставката, толкова пъти да не му я приемат. Идва демокрацията и Дако се похваща да се черкува. Там, по време на една литургия, един болт от крепежите на една черква го фрасва по лейката и той получава непоправим бъг в системата си. Процесорът му SS252-DUZ99J-WEP11, v.11.6, с оперативна честота 140EHz получава повреда, която снижава тактовата му честота до 1-2 nHz и това го превръща в тъп евангелист.

В средите на Евангелистите

Там той получава от чичо Ламбри от Каспичан - парнаджията и бат' Исус - майстора-органист от Симитли пълен курс по сексуално-анална грамотност. Годината е 1995. Курсът е безплатен и Дако издържа курса с отличен по всички специалности: Практически Устен Френски, теория и практика на аналните танци и разтваряне на дупе. Като допълнителна квалификация изкарва и Обща теория и всеобхватна практика на спермопоглъщането и История на известните спермогълтачи. Сега става първа любовница на чичо Ламбри - парнаджията и бат' Исус - майстор-органиста и двамата си го връткат срещу списания "Млад Педофил" и "Преглед на педофилските анали" за съответното двумесечие.

Накрая на Дако Лудия му писва да е любовница на двамата сладострастници и отива при Щайнеристите.

В средите на Щайнеристите

Там той получава първите си посвещения в Дяволопоклонничеството. Няма какво да разправям, защото си е достъчно страшно и без запазена документация, а само по слухове и анонимни донесения до КГБ и Мосад.

В средите на Дъновистите - до наши дни (горките дъновисти, горкият и Дънов - не е очаквал какво ще му се изсипе на паметта!)

На 19.08.2002 Дако Лудия, при сканиране на радиоканалите на кооперативно сдружение "ŘEŜPŖŐMЪ" - филиал Сливо Поле в диапазона VHF между канали 13 и 20, където се предават ъпдейтите на Кооперацията, прихваща случайно вмъкнато от борещите се със силите на Кооперацията дъновисти пряка транслация на Паневритмията от Рилските Езера. Решава да изследва Дъновистите, но тъй като е тъпанар и не може да скалъпи свястна молба към Щайнеристите да го пуснат да види какво аджаба праят тез пусти Дъновисти, се скарва с приятелите си жестоко. Но остава на улицата. Жестоката реалност го притиска и накрая той се обръща за помощ към чичо Ламбри - парнаджията, който междувременно е станал съдържател на публичен дом за педофили. Тъй като е пигмей, Дако Лудия се поставя периодично за пет години в ролята на космато момче с малформации, което е коронния номер за най-извратените педофили и така заедно успяват да натрупат кяр на стойност 15х10^78 евро, който веднага бива поделен между Евангелистите в Каспичан, циганите от Симитли, Каспичан и двамата ортаци. Така Дако Лудия с около 500'000 евро заминава към Варна и създава просветен център за промиване на мозъци с името «Начало» (http://centar-nachalo.com).

Скоро набира популярност, започват да го канят по телевизията, той започва да изпитва удоволетворение от дейността си. Междувременно с цел да бъде унищожен и деактивиран, от кооперативно сдружение "ŘEŜPŖŐMЪ" - филиал Сливо Поле му спускат вируса "О-Мега-3.10", с който обаче операционната система на Дако Лудия - по онова време Androginka 1.50, с антивирус за бордови компютър на "IKARUS" 280.33M3 успява да пребори вируса. Създателят му - Хитлер, звъни на Сталин, а той лично на проектанта на Дако Лудия - инженер Ганев, за да му набие каската защо е допуснал такъв брак да даде такава скъпа система за съсипване на реалността. За да компенсира поне частично вината си, инженерът си прави 33 сепукота, като си шие сам с ибришимчета коремната стена и гръдния кош. Накрая, за жалост, умира от гангрена, без да успее да намери смелост да каже как да бъде изключен от контактната мрежа Дако Лудия.

През тази година беше особено активен, като вече се е амбицирал да стане предводител на Дъновистите, да ги натъпче с конфитюр от зеле и да ги обедини с кооперативно сдружение "ŘEŜPŖŐMЪ" - филиал Сливо Поле и така заедно се избият.

Последни данни

Дако Лудия е особено тъжен от 09.09.2012 насам, защото неговият център "Начало" бива унищожен от Юргена, за отмъщение за цирка с Тодор Живков. Понастоящем гони да бие децата, които играят денем на улицата и ги поучава колко е хубаво да се чете поезия от реповете.

Според много спорна информация, Дако Лудия от известно време промотира идеята за Безусловен Базисен Доход, като основния му мотив е, че сичкото циганин трябва да има с какво да рани чаветата, че да има как да се множат и да вършат всякакви педофилски изпълнения.

Основната му дейност е да се вихри като забил архизъл бот на Дъновистите, Евангелистите, педофилите и мечката-педофил, както и на Рогатия.

Лични инструменти