Дедо

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване

Дедо е нагъл робот-терминатор, пионер в областта на камуфлажа и реториката, пристигнал от далечното бъдеще с идеална цел - разрушаване темпоралното равновесие. Апокрифни данни изобличават Дедо като седемнайстото превъплъщение на Ето Демерцел, известен още като Той, Роботът, Цар Макар и други.

С появяването си, Дедо незабавно разрушава темпоралното равновесие, довеждайки Костофф до трагично раздвоение на личността, докато в същото време всички кокошки в село Подгумер внезапно започват да снасят яйца с дата на годност 09.09.1944. Въпреки това, поради ширещите се софтуерни проблеми, фирмата производител на етикети продължава да маркира дата на снасяне като ?? ?? ????, в резултат на което хиляди заболяват от непреодолимо растройство, а спекулата с тоалетна хартия достига нови нечувани висоти.

Изказ

Дедо има изключително стилен, красив и възвишен изказ. В резултат на това никой не го разбира, просто защото никой не е на необходимото ниво.

"Метафорично погледнато, може би, когато му дойде времето, за не повече от 800 дни,
не е сега момента да ми задавате такива въпроси, вервайте ми!"
- отговаря Дедо запитан за цвета на обувките му.


"Гледайте сега положително как кацнахте на Дедовия"
- Дедо при избирането му за министър председател.


"Куртоазно погледнато, от широката страна на проблема и в зависимост от актуалната обстановка и конюнктура
в Персийския залив върху зимния сън на мечките в Странджа планина, някои от моите министри ми вързаха
мартеница. Но повечето от тях ми вързаха по една голяма тенекия да ми дрънчи до края на мандата." - Дедо, запитан дали са му вързали мартеница.

Сексуална ориентация

Дедо някой път като се ядоса на бабките и им вика: "ДА ВИ ЕБА В ПРОСТИТЕ ПРАСЕТА ДА ВИ ЕБА!". Един път казал на една баба по телефона, че е проста и оттогава тя вече не звъни, а само праща имейли.

Архивраг

Архивраг на Дедо е Найо Цицин.

Лични инструменти