Бира

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Част от култовото триединство: скара, бира и пържени картофи. Според мнозина - най-важната част. Пробвайте я и с амфетамини

виж още Алкохолни приключения


Бирата е наи-известния ускорител на интернет. От дълбока древност се знае че бирата ускорява значително работата с форуми, чатове, аудио и видео съобщения в реално и нереално време. Ускорителя обикновено се прилага върху потребителя, с това той се пренася в хипер пространството и в резултат монитора леко се измества от видимия спектър, но тва са подробности. На всяка бира полуавате плюс 20 мегабита отгоре от даденото ви от доставчика, така на десетата бира ще сте горд потребител на 260 мегабита отгоре лимита ви, 60 те са от наградите в трите печеливши капачки.

странични ефекти: от високата скорост започвате да чувате шума от движението на електроните, ако се приближавате, страниците се изместват в червения спектър, а при отдалечаване – в синия. Тряба да внимавате много с токовете на Фуко, които се получават от завихрянето при свръх светлиното набиране на текста, отделно вградените в клавиатурата правопис и пунктуация не работят при такива ускорения. Не тряба много да се задържате в ускорителя, повече от няколко часа, понеже от айнщаиновия ефект клавишите са почти неподвижни спрямо вас, докато вие сте със свръхсветлинна скорост и затова се състаряват с 4 милисекунди на всяка дума, така за няколко часа ще състарите толкова клавиатурата че ще ѝ изтече предварително 7—годишната гаранция.

Бирата ви прави словоохотлив и харизматичен оратор (http://www.vbox7.com/play:57601ad6)

Лични инструменти