Зли учени

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Праотецът на злите учени
Праотецът на злите учени

Група заговорници, поставили си за цел Световното господство и Новия ред. Тайната им квартира е известна като Сорбоната и е разположена във Франция. Там те системно преоткриват топлата вода и сапуна. Явяват се помагачи и яростни последователи на масоните.

Слухове

Има слухове, че злите учени са плод на зъл замисъл между Галин Калчев - Релефат, Сотир, Августуломей и Ахмед Мерчев.

Твърди се, че са създатели на злите сили. Тяхната идея се пропагандира скрито чрез медийни знаменитости като Слави Трифонов и Юлиан Вучков.

Апропо

Обявената награда от Аятолах Хомейни достига джакпот от 90 000 0000 крони. В същото време се очаква именитото произведение Сатанински строфи да получи номинация за парите от динамит (завещани от Нобел на група паразити, които ги раздават на близки и роднини).


Доктрина

Злите учени изповядват доктрината материализъм


Зъл учен () позира за снимка, след като е доказал теоремата на Густавсон и парадокса на Хадвингтон в голямото междучасие. Четвъртокласникът е награден с грамота и химикалка с герба на училището.
Увеличаване
Зъл учен (Шлицпатрик) позира за снимка, след като е доказал теоремата на Густавсон и парадокса на Хадвингтон в голямото междучасие. Четвъртокласникът е награден с грамота и химикалка с герба на училището.
Лични инструменти