Извънземни

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"Те са сред нас. Те са навсякъде около нас. Накрая Те ще ни асимилират..."
-Ахмед Мерчев за сп.Newsweek


Случвало ли ви се е да се събудите на някаква маса, заслепяван от ярката светлина, а над вас да се надвесват странни същества ? В такъв случай или отново сте попаднали в Изтрезвителното, или сте поредният потърпевш от своеволията на Извънземните.

Най-известният представител на вида е императора на Империята Изродарска - Изродар !


Виж също: Извънмезни

Съдържание

Конспирация

Един от малкото земляни, които общуват с извънземните
Увеличаване
Един от малкото земляни, които общуват с извънземните

Причината, поради която тяхното съществуване е така оспорвано - все още не са кацнали край Женския пазар, за да презаредят с ряпа - трябва да се търси единствено в Илюминатите, които всячески не позволяват на истината да излезе наяве - посредством дезинформация, укриване и унищожаване на доказателства и т.н. Целите на Илюминатите не са по-ясни, отколкото целите на самите извънземни - защо им е да се намесват в политиката и развитието на човешката цивилизация ?

Лични проблеми

Всички знаят, че миитингите са тъпо нещо
Увеличаване
Всички знаят, че миитингите са тъпо нещо
- Направо позеленех от яд.... - Анонимно за Интелгалаткически новини
- ... и като го прочетох това си смених цвета през всички нюанси на дъгата, 
честно ти казвам. - исторически извадки 
за Интелгалаткически новини

Теория и практика

Произходът на извънземните е най-вероятно от планетата Вамфим, както редица изследователи потвърждават. Високотехнологична цивилизация, те или са създали живота на земята, или искат да го унищожат, или да съжителстват мирно със своите земни братя, или всичко накуп.

Друго обяснение е, че това е еволюиралата човешка раса от далечното бъдеще, връщаща се чрез летящи чинии на времето назад, за да се смее на собствената си простотия.

Трета популярна теория може да бъде най-добре разяснена чрез стихотворението Божията летяща чиния

Намесата на извънземните в земните работи и част от космо-политическите им игри е много добре пояснено в тази статия: Хитлер, Тесла и Извънземните (http://www.geocities.com/eon_universe/conspiracies/hitleraliens.htm)


Извънземните в ежедневието

Наред с намесата на правителствено ниво, участието на извънземните в бита на обикновения човек вече е нещо обичайно и не учудва никого. Из редицата примери може да се споменат екстрасенса Кирил Якимов от село Ключ , списващ вестник, четен в цялата галактика, комуто извънземните често изтриват паметта, особено по време на интервюта. Също така и:

Радомирка се оплакала, че извънземни са имплантирали 6 модула в задните й части.
Като ги задействали, тя не можела да се спре и ходела пеша от Перник до София, както и обратно.

Голям брой неидентифицирани обекти с евентуално извънземен произход се забелязват и около щаб-квартирата на корпорация Кибертрон. Вероятно обяснение е, че инопланетяните използват сградата на корпорацията като незаконен склад за твърд алкохол (без бандерол), който транспортират обратно в Измерението X посредством силите на НЕПОЗНАВАЕМОТО.

Как да се свържем с Извънземните

Не е нужно. Те сами ще ви открият. Разбира се, ако могат да научат нещо от вас.

В случай, че имате компютър, бихте могли да инсталирате програмата SETI@home (http://setiathome.berkeley.edu/) - специално разработен от извънземните представители на Земята софутер, предназначен за заразяване на Интернет с извънземни вируси, които да блокират компютрите ни, когато започне офанзивата към Земята.

Доскоро смятан за безобиден, и дори полезен скрийнсейвър, SETI@home се оказва още една част от гигантската извънземна конспирация, както разкрива д-р Ричард Керигън от ускорителния комплекс FNAL в САЩ. Подробности по разкритието има тук (http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=6419).

Според една наскоро опровергана теория на Ник Щайн, контакт с извънземните можело да се установи със специален ритуал, включващ канал СКАТ с изключен звук, купа с изрязани нокти на ляв крак и шише зелен Флирт. Как точно се изпълнява ритуалът според него, той не успя да ни каже, защото в този момент беше отвлечен от канибал, облечен като ходещ презерватив, пратен от майка му.

На скоро се показва на яве НЛО свързочникът Мильо Пангаров . Казва че който иска да се свърже с извънземните , трябва да вземе крак на коза натопен в бронз и калиев перманганат + коркова тапа с пирон . Начинът на употреба е като отидите в Перник на покрива на блок 49 и да пъхните козият крак в комин номер 3 , да сипите след това сода каустик и утайка от Нова Бразилия . Забивате пиронът в сателита на бай Кольо и свързвате пиронът чрез медна тел за акумолатор на Краз . Корковата тапа е слагате в близост до Акумулатора и е захлупвате с чугунена паница . Към 23 и 30 ч. взимате свещ от 1 лев или кибрит Пайнер , слагате пак в комин номер 3 масло Приста с бензин А98 и малко дизел , след което запалвате и ще избиете всички от апартамент 6 и 4 и ще образувате облак в формата на свастика след 2 часа ще започне да вали от него киселинен дъжд със смокини на покрива ще падне рог от който ще се свържите със база к-246 на Марс от където имате 15 минути да говорите на тяхната линия с пица Дон Вито и трябва да поръчате багета Меркурий , след което ще ви падне билет за гара Дембеле за дата 21 декември 2012 г. който маршрут е за лагер Гулаг номер 29670 на Марс , ако не вземите влакът ще пулучите жълто акне от което и Сотир не може да ви излекува.

Как да се предпазим от Извънземните

Не е възможно. Те са навсякъде, ръка за ръка с Илюминатите!!!

Център за работа с извънземните

Центърът за работа с извънземни се намира в град Джебел с изпълнителен директор Сотир и е под прякото наблюдение на Big Brother

Разработки

Анцуг - съвместна разработка с Кибертрон

"...Културният феномен "анцуг" е резултат 
на продължителни и упорити разработки на кибертрон 
и извънземните през последните години. 
Не можем да не отбележим, че това е може би 
най-великото изобретение на човечеството за всички времена..."
- Юлиан Вучков за анцуга и развитието на човечеството
Лични инструменти