Кирил Якимов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

 Кирил Якимов снимка за мавзолеят
Увеличаване
Кирил Якимов снимка за мавзолеят


Кирил Якимов е един от многото очевидци и ограбени от извънземни, и един от малкото които имат доказателства.


Съдържание

Личен живот


Кирил Якимов е роден в село Ключ близо до македонската граница. Преди него също хора се оплаквали от извънземни които им крали марулите и доматите. Обаче всички на следващият ден изчезвали или умирали, но не е и така с Кирил Якимов. Всички които го познават от селото знаят че не е женен, родителите му са някаде в Индия и не са се връщали от 14 години. Кирил е вторият в селото по богатство след Ангел гумаджията който се занимава с пренасяне на бонбонки в гуми за коли. Кирил притежава 700 декара бостан от който главно изнася в Франция и бива продаван на СтРОМае за да си изхранва семейството и близките през лятото.


Камерата успява да заснеме как крадците скачат от корабът си.
Увеличаване
Камерата успява да заснеме как крадците скачат от корабът си.

Първи контакт

Първата среща се случва 2 седмици преди бостанът да озрее. Кирил коментира пред Vesti.bg.

Точно когато полях бостана и като сe прибрах у дома. Точно когато взимах пресните яйца от кокошарника и се видеха едни светлини и как едни черни човечета се спуснаха. Откраднаха ми свинето грабнаха от башкалъкът един буркан зелени домати хубаво че не се сетиха да откънат от пресните. И най-отгоре тея кърлежи ми грабнаха и дамаджанката с ракия и избягаха веднага. Обаче да не ме помислят за луд ми се намираше джесеменът който имаше VGA камера и заснех няколко изображения.

Среща лице в лице

Вече бяха минали 3 седмици от случката. Всичко бях забравил освен ракйката ми. Точно преди вечеря изкарах от бунара студената карпуза, направих салатата налях си в чашата за ракия няква си пикня която заместваше ракията наричаха я "лимонада". Тогава видях пак проклетата паница която много се въртеше невнимателно едвам не удари черквата сигурно защото ми бяха изпили ракията. Паницата се разби точно в бостана и чак хвръкнаха дини в дворът ми от ударната вълна. Тоя път вместо да взимам джесеменът взех манарата и щях да ходя да ги коля за дето ме ограбиха. Когато стигнах видях тая тенекия имаше дори благоевградски регистрационен номер. разбрах че тези не са от друга планета.След което нещо ме блъсна на 3 метра от корабът и видях Бай Лазо и Патладжан от Аврен, които започнаха да ме бият с тояги и лопати и ма псуваха че моята ракия вобще не ставала за гориво на паницата след което изчезнаха и де събудих в Слънчев бряг на плажа в прегръдките на Кристина Скабия.

вижте видео матерялът на Киро http://vbox7.com/play:447c6405


Срещата с истинските извънземни, хора от отвъдното и бъдеща прогноза

Ето какво казва пред Телевизия 7 дни.

Значи, наскоро на 6 май "Гергьовден" когато правих със племеникът ми Стефчо корбан на двора и му казах да отиде вътре да ми донесе магданоза. Чаках една минута да дойде след което влезнах вкъщи и какво да видя. Един полтъргайст който беше точно като клошар и с ордени за герой на Народна Република България и народен орден на труда. Този клошар удуши племеникът ми Стефчо потроши стената грабна казана с курбана и изчезна, единствено беше останала от него книгата " Димитровски комсомол". На третия ден след погребението ме вдигна заедно с леглото НЛО. То ме отведе на планетата Венера където като се преземих имаше сребристи къщички и извънземните ми махаха и аз и махах. По времето на Мойсея там се явела Дева Мария която се оказва че не е от Йерусалим а от Ключ. Също така на Венера са се родили двете сестри Мадона и Сашка Васева. По време на престоя правих секс с двете им кралици Сара и Дейзи който секс е по-хубав и по възбуждащ от обикновения. Сара ми каза че ще ми изпраща бъдеща информация дали Бойко Борисов ще прави еди кой си ден секс с Ахмед Доган или Волен Сидеров. Тя ми каза за полтъргайстът че бил пратен от тетриската врачка леля Ванга. И тогава си спомних че тя щеше да ми го върне тъпкано за дето уж съм лъгал че съм видял НЛО . Леля ванга беше агент от КГБ. Старши-лейтенант Путкин и беше дал 300 хиляди марки да отиде в МВР-то да коромпира охраната и да ми земе досието отиде до ветеринарът и му каза пиши го в досието тоя много болен. И на следващия път като ма разпитваха в МВР-то и като видяха досието ми че съм много болен извикаха психо-милицията, и ме вкараха в лудницата и ма биха. Това беше заради енергийния вампир Ванга. Накратко ще ви кажа че Кунева ще е новият президент с помоща на Ахмед Доган. 2050 ще бъде Апокалипсису. Село Ключ е началото и края тук ще започне Апокалипсису тук ще се яве Дева Мария .

Работа

Киро наскоро се оказа че неговата реколта от кауни е ограбена от извънземни , които се предполага че са дошли със симсони и балканчета, тъй като има отпечатъци в профил на моторите, за което се предполага че са губили контрол докато са карали между развалените карпузи с магнити. След кражбата Киро няма от каде да набави пари за да изплати вересията от екскурзията на Великденските острови. Последно се предполага, че той продава макети на НЛОта и пропусквателни карти за Зона 51 на битпазара в Павликени.

Киро последно забелязан на обедната си почивка преди  да са го прибрали
Увеличаване
Киро последно забелязан на обедната си почивка преди ЦРУ да са го прибрали
Лични инструменти