Индия

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Резюме

Малка азиатска държава, известна главно с неограничения си брой индийски програмисти. Често използвана за аутсорсинг.


Индия


В Индия има индийци и обратното...

Тъмна Индия, тъмни индийци... и обратното.

Като казах "тъмно" и се сетих за черно. Един познат индиец ми сочи рекламите и ми вика - "виждаш ли? виждаш ли какви хубави индийки имаме?". И аз гледам и побързах да кимна утвърдително с глава за да не види объркването и сълзите в очите ми. А той после добави: "...само не знам къде са, защото още не съм видял нито една..."

Типична снимка от улиците на Мумбай(Бомбай) - Индия
Увеличаване
Типична снимка от улиците на Мумбай(Бомбай) - Индия

Посмяхме се. За да не излъжа трябва да кажа че наистина имаше хубава индийка (може и повече от една да е била). Приятно слабичка в сравнение с другите (на български да се разбира нормално слаба), с хубав шоколадов тен в сравнение с другите - повечето тъмни индийци са по-скоро мръсно черни индийци, те може и да се къпят (някои дори не миришат), но като ги видиш с този мръсно черен тен... Какво да кажа - first impression.


И разбира се всичко хубаво си има недостатъци, като например след 20:30h всички индийки се прибират у дома. Не ти остава друго освен бавно и умърлушено да си допиеш бирата заедно с останалите индийци. Всъщност ще я допиеш ако не гледаш или ако издържиш да ги гледаш как мъжете си танцуват по двойки.


Като казах "по двойки" и се сетих за blog-a на един познат. Ето, пък може и други неща да научите: [[1] (http://plamenjm.blogspot.com/2005/02/mr-room-service-mr.html)]


Мда, не са добре нещата в Индия. Дето са казали хората "защо да е просто като може да е сложно". Ами само човек да погледне някоя книга за "Кама Сутра" и разбира колко сложно може да се направи нещо толкова просто. А "Кама Сутра" и тя от Индия идва. Май не стана ясно?


Ще се опитам да го обясня на разбираем език като цитирам братушките:


Мысленно благодарю неизвестного индуса, которому было не лень набирать этот массив из 365 элементов, за 5 минут здорового смеха.




update: твааааю маааать :) да тут не один, а ЧЕТЫРЕ года набито :) три нормальных и один високосный


sir, plese help me for playing the computer game hitman blood my computer config. are pantiom 4 2.02 ghz
512 mb 233 maga hurz ram andgigabite 32bit motherboard i have no agp slot in my mother board
- Коментар към статията за Devil May Cry 3 на индийски сайт.

Видни индиици в света

  • Араш
  • Апу от Симпсън
  • Кашами Лакатшми от гайда партитата през 2005
Лични инструменти