САЩ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване
Съдържание

Истина, истина ви казвам !

"Such a fuckin cool shit nowhere yo maafakas"
- Маймун Джак - основател на США (нова версия на СССР)

Една от главните особености на Съединените Американски Щати (или Free Country USA на английски) е, че те не съществуват. Всичко, което познаваме под това име, се оказва ловка медийна манипулация, осъществена най-вероятно с помощта на илюминатите.

"Аз съм ходил там и видях, че такова нещо САЩ няма !"
- Скръц пред в. Стандарт Вейдър

Огромното количество пропаганда, изливащи се на главите на зрителите, слушателите и читателите, имат за цел да отвлекат вниманието им от наистина съществените неща, представяйки им привлекателния, но умело съчинен и поддържан образ на САЩ.

Никой не е наясно какво действително се намира на мястото, маркирано на картите като Соединени Американски Щати: навярно разпръснати ферми и градчета насред дивата природа, а може би и тайна държава, населявана от Инопланетяните.

Едно от доказателствата: Solefald - The USA don't exist (http://www.metal-archives.com/viewlyrics.php?id=1361)

Много е вероятно САЩ да са измислени с цел да бъдат използвани в спам за зелени карти, както Нигерия е измислена с цел 419 scam.

Хипотетично Местположение

Според дезинформацията на илюминатите САЩ би трябвало да се намира между Канада, Мексико, и два океана... Кой може да се върже на подобни простотии !?!?


История

Новото национално мото, познато като агит-лозунг
Увеличаване
Новото национално мото, познато като агит-лозунг

Всъщност не е толкова дълга и можем да я съберем в няколко реда. Като белите сектанти и масони са ги изгонили от Европа, те са се заселили в земята на други хора, етнически прочистили Американците (Индианци днес - бел.авт.) и заживели спокойно, без врагове. Обаче на белите не им се работело много, та с големите си пушки минали през Африка да приберат малко роби и така за има няма 200 години станали една от най-бързо развиващите се държави. Не по-различно от Османската империя. Ама не щеш ли и това избило накриво и след време съотношението на черни/бели било 10:1, та, за да не умрат като кучета, те са установили нещо толкова красиво, наречено "Демокрация", където всички правят каквото си искат, но реално всички правят едно и също. Та тогава вече светът бил щастлив. Не щеш ли обаче, в Европа избухнала голяма война. САЩ нямало как да не вземат участие, защото това представлява политически географски интерес. Хубавото е, че "добрите" са успели. Навярно с помоща на Рамбо. И масоните, разбира се. Та света отново бил чист от лоши! Ама, гледайте сега, не щеш ли пак станала война в Европа и този път САЩ нямало как да не се намесят отново. Не, че са го направили бързо де. Забравих ли да кажа, че САЩ влизат във войните една година преди да са свършили? Та както и да е. Днес лоши няма. Има само мир и напредък. И още 6 текущи войни, в които са замесени.

Някои размишления, отзиви и вчепетления

Светът според американците
Увеличаване
Светът според американците

хАмерика

Страната на неограничените възможности, страна, в която ако пръднеш, биваш глобен, че замърсяваш околната среда и разширяваш озоновата дупка.

хАмериканците си живеят в една прекрасна кочинка, всичко им е забранено, само че те не го знаят. Висша форма на комунизъм, но и това не знаят. "Спечелете" зелена карта и ходете да изживеете мечтите си в страната, където ще бъдете поредния консуматор и бачкатор и ще ви бъде набивани в тиквите думите "Айм хепи" ...

САЩ - Глобална метастаза на "вечния пубертет"

Място, което е загубило своя географски смисъл. В глобален аспект - нарицателно за понятиен модус, при който "Американската мечта" деградира в "Американска трагедия". Ако не сте чели последното произведение на Драйзер, но сте гледали някоя латино-сапунка с бездарно закърпен сюжет, то не сте загубили нищо.

И в двата случая ще се почувствате като третокласник, който е зачел "преразказ с елемент на разсъждение" на свой връстник или като пенсионерка, която патетично си разговаря с телевизора и суфлира репликите на "добрите" и "лошите" от "Клонинг" или "Блясък".

Не че българската реалност е различна. Всеки паралел е само още един повод да се посмеем над себе си.

Какво следва?

Според последни проучвания, вследствие на ужасен глобален катаклизъм, предизвикан от световен военен конфликт, САЩ изчезват не само от картата в края на 2012 г. Ето какво казва покойният култов американист Франк Запа за САЩ:

Oh God I am the American dream
But now I smell like Vaseline
An' I'm a miserable sonofabitch
Am I a boy or a lady...I don't know which   

Честито на всички!!!!

Малцинства в САЩ

Известни личности

Лични инструменти