Юлиан Вучков

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Увеличаване
Съдържание

Смърт

Ded like Zed from September 22, 2019, за справка тук Zed's dead (https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Zed%27s%20dead)

Детство мое

Малкият Юлиан се ражда 20 минути след брата си близнак Краси Манев. Не носи гордата фамилия, защото извънземните го отвличат на тримесечна възраст. След серия експерименти, най-интересният от които е присаждането на мозък от муле, той бива изоставен. Отглеждат го леля му Маргарита Михнева и нейният съпруг Петър Вучков, които прекръстват невръстния Юлиан на Хулиган Кучков по идея на леля му Марги. Като малък, доведената му сестра Кака Лара го съсипва от тормоз, който продължава дори и след нейното възкачване на престола на Милион и едно желания. Тя нито веднъж не пуска любимият му епизод на Смърфовете.

"Слушам и не вярвам на очите си!"	 
- Валерян Кучков

Capo di tutti capi

Малкият Вучков е вербуван в средите на СКАТ от съвсем малък. Волен Сидеров забелязва възможностите му за умствен контрол над околните и веднага го включва в елитно звено от наемни убийци. Още се носят легенди за това как е унищожил прототип на Кибертрон, въоръжен само с брадва. Хората го почитат и търсят ценните му съвети.

Академични успехи

Професорът е винаги близо до своите почитатели
Увеличаване
Професорът е винаги близо до своите почитатели

Блестящият ум на Юлиан му гарантира шеметна академична кариера, която бързо му носи титлата Професор по облекчаване на хемороидните болки на Месията. Някъде по това време създава и прословутата си Машина на Времето, известна още и като мушмулоберачката, с основна цел да се изгаври яко с бившата си учителка по история, която често му пишела двойки, защото постоянно си дърпал органа

Социалният експеримент

Вучков скандализира обществото след нашумялото реално шоу Big Brother. Шоуто показва млади и набожни хора, затворени в храм, славещи месията и апостолите от нивата между 1 и 5. Всичко върви прекрасно и шоуто привлича нови последователи на Волен Сидеров. Краят е печален, защото идва майката, Маргарита, и изгонва всички от къщата, която служи за храм.

Увеличаване
.Бай Юлиан е и подмолен агент на Хоспитализацията.
И почитателки...
Увеличаване
И почитателки...

Истинското шоу

След провалът на първият експеримент, Вучков изпада в тежка депресия. Корпорация Кибертрон му предлагат тлъсти договори и опитват да прекратят връзката му с Месията. Юлиан почти се поддава, но в последният момент Месията му се появява насън и му вдъхва нови сили. Ражда се ново шоу - Размисли и страсти.

Милиони се обаждат в ефира на телевизия СКАТ и споделят своите мъки и болки. С ефирното си влияние професорът организира революционни комитети, които се борят активно срещу корпорацията. Върховото постижение е групова мантра из цяла България, с която успяват да призоват Светлин Наков в студиото. Професорът му присъжда наградата Джон Атанасов. Освен в Размисли и страсти, мнозина вярват, че професорът е и скрития водещ на предаването за информационни технологии по Нова Телевизия - Хай-тек.

Публикации и медийни събития, свързани с участие на Юлиан Вучков

Като истинска медийна и публична знаменитост Юлиан Вучков заема важно място в развитието на човешката мисъл. Ето какво казва той по отношение на някои от наболелите проблеми в обществото:

"...Културният феномен "анцуг" е резултат 
на продължителни и упорити разработки на кибертрон 
и извънземните през последните години. 
Не можем да не отбележим, че това е може би 
най-великото изобретение на човечеството за всички времена..."
- Професора говори по наболелия проблем за анцуга като социално явление

Популярни словоизливания

Професор Вучков за Азис! (http://vbox7.com/play:00805d85d0)

Лични инструменти