СКАТ

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Картинка:Skatlogo.jpg

Съдържание

Новата религия

СКАТ е акроним за Светите Красиви Апостоли - Травестити. Тя произлиза от древна финикийска секта, боготворяща космите, излизащи от носа на Баал. На нея е кръстен своеобразният и уникален вид Копрофилия порно, което се е зародило от някои от ритуалите, практикувани от последователите. В последните 3 века сектата се разраства и реформира. В 1810 година начело застава новият месия -- Волен Сидеров. Пресветлият водач обещава радикални мерки и никаква милост в борбата срещу корпорация Кибертрон.

Съвременни обществени прояви

Войната напоследък не върви добре за СКАТ. Ахмед Мерчев е придобил нечовешки умения със слонският снайпер и печели почти всяка игра на Кънтъра срещу светия клан. СКАТ са принудени да се маскират като треторазрядна кабелна телевизия, което обаче почти не намалява духовната светлина, която те разпръскват в ефира.

Йерархия

На върха на църквата стои Месията - Волен Сидеров. Апостолите от първо ниво, левите и десните ръце и крака на месията са както следва:

  • Професор Юлиан Вучков - ръководител на философският отдел. Създател на "Размисли и страсти" върху доктрината.
  • Албена Вулева - PR на СКАТ. Притежава бесни умения да разобличава черните прояви на Кибертрон в общественото пространство.
  • Божидар Димитров - Историк-хроникьор на СКАТ.
  • Анонимният апостол - създател на "Сите българи заедно". Майстор на бойни техники като удавяне с ненужна информация, грозно хоро, удушаване с трибагреник.
  • Митьо Крика - неофициален дистрибутор на "Мусаши" - австралийска фирма, основана от Миямото Мусаши през 16 век от новата ера, финансирана от терористи аборигени.
  • Вячеслав Стоянов - официален комуникатор с илюминатите на СКАТ.
  • Найден Рангелов - водещ на предаването Чшае Шукарие
  • Стефан Солаков - водещ на предаването Телевизионен форум

Бивши членове

Ник Щайн, бивш апостол от първо ниво, бива отлъчен и анатемосан. Той още таи любовта към месията в сърцето си, и тя го кара да продуцира вселенският химн Вашта мама овча.

Лични инструменти