България

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

-България не ме обича, а аз съм ебати пича!
  из песен на Мишо Шамара (съвременен не-популярен български поет)

Държава, виж Абсурдистан.


България притежава завиден футболен елит.

За любителите туристи най-интересен е факта, че столичното летище е в зона, именувана "ВРАЖДЕБНА"... следват табелки "Велкоме"! За израелските туристи най-учудващо е законспирираната реклама на Тел Авив под формата на мобилен кооператор Вива Тел.

България е 3-4 зацапани пиксела на гугъл картата, в нея има 4 населени места и то само градове - София, Варна, Бургас и Пловдив. В България други населени места НЯМА, няма нито по малки градчета, нито села, всичко останало са безлюдни сметища. Слънцето изгрява от София и залязва в София, по-често изгрява от Варна и залязва в София, понякога в Бургас, понякога изгрява от Варна и залязва в Бургас, но винаги напича в София, но НИКОГА Пловдив. Пловдив е единственото населено място дето никога не огрява слънцето.

Най-известното сметище е Силистра. Едно време там са живели хора, но в дълбока древност. Най-добрия град за живеене е СоФия, следван от най-добрия град за живеене Варна, съвместно с най-добрия град за живеене Бургас и нощния Пловдив.

В България живеят единствено и само граждани. В София има много реки, няколко планини, езера, балнеосанаториуми, през София минава река Дунав и е на брега на Черния Океан, на юг граничи с Алпите и алпинистите, на север граничи с квартал Перник, на запад граничи с Балтийския флот, а на изток граничи със слънцето и екватора. Сега според законите се обмисля да съдят в Страсбург слънцето и екватора за това, че са нелегални. Всички държави граничат със София и никой друг.

Централна гара граничи с Нигер и Конго. Те са на отделен коловоз, но там метъли няма.

Едно време в дълбока древност е имало и малки градчета и селца, но те са изчезнали заедно със земеделието и животновъдството.


София, София, центъра на планетата
В София братче са най-хараби кюфтетата
София, София, столица на Гугъл
ако не е София, Гугъл да е в мухъл


(Варианти: Бълхария, Бантустан, Абсурдистан, Вулгария, Вулгаристан, Гоцестан, Гоцландия, Гоцев Мангалистан, Задунайская Губерния, Пародия, Жалкария, НаРъБъ,Имитария, Terra Miseria и Кретеноидия)

Лични инструменти