Интернет

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Изродар припомня на своите последователи, че най-голямата империя в Интернет е Империята Изродарска !


Носач на IP пакети от трето ниво на OSI модела, дефиниран с rfc 1149
Увеличаване
Носач на IP пакети от трето ниво на OSI модела, дефиниран с rfc 1149

Средство за достъп до безплатно порно и безсмислен обмен на нежелана информация. Изобретен и внедрен от Майкрософт, благодарение на техният Интернет Експлодер. Мнозина учени и философи продължават да разсъждават над неразрешимия въпрос:

Кое е по-първо - компютора или Интернета?

Идеята

  • Пренасяне на пакети чрез гугушки и подпочвени води.

Интернетът се дели на органичен и неорганичен.

И аз искам Интернет !

За да се включи човек в необятния свят на Интернета, първото необходимо условие е да вярва достатъчно пламенно в него. Достатъчно е първите няколко дни да се прошепва кратка молитва към Интернет и оставяне на скромни дарове пред местния олтар на Бил Гейтс, и до една седмица ще сте щастлив потребител на много и качествен Интернет.

Мнозина Интернет доставчици обаче злоупотребяват с хорското незнание, трупайки капитал на техен гръб. Подобни действия заслужават порицание, но са продукт на машината на Капитализма.

Второто необходимо условие е сдобиване с Интернет Експлодер. Това е една от великите мистерии на Интернета. Не е задължително притежанието на компютър, но наличието на поне един Уиндолс е желателно. Линокс е потвърдено несъвместим с Интернет, защото така е наредил Бил Гейтс още в Първите дни.


Виж още: Импернет

Лични инструменти