Бил Гейтс

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

"640 лева ще са достатъчни за всеки програмист."
 - Гейтс при завербуването на програмисти за претакането на първата открадната версия на ДОС 
  ("Денаял Ов Сървис" за 8 и 16-битови компоти в железни кутии, да не се бърка с DDOS) 
  от стандартната за времето 13-цолова hi-capacity (демек - с високи капаци) триъгълна твърда 
  (от където и терминът "ХАРДуер") дискета на 5,25-инчова low-capacity квадратна мека дискета 
  (откъдето пък произлиза терминът "софтуер(ист)" - означаващ "мек ми е, не ми стига капацитета").
  Странно изказване след като е платил 80 бона в долàри на програмиста от Ай'Би'Му'и'дървото, откраднал за Него ДОС-а.

Бил Гей(т)с

Понякога обича да прекалява с яденето на пасти.
Понякога обича да прекалява с яденето на пасти.

Леко русоляв тип, зализан и с очила - имидж тип "отличник-зубър". Особено опасен – страда от обсесивно-компулсивна аутистично-митоманска параноично-маниакална депресия във фронто-окципитална ("челно-тилна") констелация (вж. снимката!). Обсебен от ваксините, вирусите, п(л)андемиите, "Новото нормално" и намаляването на населението на Африката понеже негрите там психо-куро'навируса не ще да ги хваща.

Можете да го откриете на сбирките на Адвентистите от Седмия Ден, замаскирани под надписи "Майкрософт" (фирма-параван, основана с пари на Дедо му и крадено хау-ту-ноу-кат'-ни'нам-как, зад името на която се крие двойният му конфликт на (сексуална) самообезценка от типа "хем тий Майкро, хем тий Софт").

Навсякъде казва, че е много богат и талантлив програмист (типична проява пък на Мегаломанската му шизофренична мозъчна констелация - следствие от поне два биологични "конфликта на (сексуална) самообезценка", отразени в двете полукълба на церебралната медула, демек - подкòрието на главния мозък), минути преди да бъде отведен от здравеняци с бели престилки или пребит от Луникс фен, случайно минаващ оттам.

Страда също така и от остра форма на Клептомания. Задигнал интелектуални продукти от IBM, Sun, Япъл и Стив Джобс, Джим Джоунс, Netscape, Микропроцесорни Системи - гр. Правец, Древните богове и други.

Основен разпространител на некадърно написани вируси в Световната Мрежа и Импернет. Вирусите Му се откриват пределно лесно и даже от неквалифицирани потребители. Те се отличават с огромен обем заемана памет от порядъка на гигабайти, винаги са именовани с едно и също име, само разликата е цифрата след името (изключение правят вирусът XP и ненадминатият архи-хипер-гига-вирус Виста) и предизвикват разрушения, неподозирани даже и от самия Император.

При среща с него или негов наместник, не можете да се предпазите със стандартните методи: тамян, ругатни и др. Единствения начин за защита е амулет от пингвински нокът и бръщолевене на несвързан код на ANSI C. По някои сведения помага и качествено кракнат Уинд'доорс, но се смята че така пристрастяването към продуктите Му все пак остава недоизлекувано - макар и в понижена форма, безконфликтно позволяваща множество псувни по отношение на Продукта и Създателя му.

Виден гей-кон'спиратор, предполагаем съплеменник, роднина (пак вж. снимката) и съмишленик на Уди Алън - популярен директор на филми и почитател на CheesePizza-та.

Произход

Мнозина изследователи твърдят, че Бил Гейтс е въплъщение на Дявола и за доказателство показват как инсталационен диск на XP просвирен отзад-напред съдържа сатанински послания.

"Долна инсинуация!",
 заяви представител на Злите сили пред вестник Практична Домакиня
"Клевета! Ние не сме чак толкова зли!",
 коментира адвокатът на Дявола, Кевин Ломакс.
"Посланията в инсталацията на XP може да ви се струват зли, но ако просвирите диска 
 отпред-назад e още по-лошо, инсталира се Уиндолс!",
 заяви самият Луцифер пред пожелала да остане анонимна контактьорка от Джебел(т) 

Та... Отака́ хуйня, маля́та. (рус. - Вот такая хуйня, малыши.)

Лични инструменти