Коронавирус

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Image:Underconstruction.jpeg Статията е в процес на разработка!
Съобщава анонимен бригадир и добавя да не го безпокоят.


Епидемията "коронавирус", ид ест SARS-CoV-2, неточно COVID-19 или NCOV 2019 (още Wu-Flu или Kung Flu), е световен вирус (уж) и масирана измама от страна на Новия Световен Ред. Според каноничната версия, коронавирусът се появява у прилеп, който бива изяден от човек на мокрия пазар в Ухан, провинция Хуй-бей, Китай. Към началото на април 2020, светът е окован в масови мерки за насилствена карантина. В Абсурдистан се налага глоба от 5000 лева за незаконно излизане навън. В Англия се разрешава излизане навън 1/ден и хората се редят на опашки пред магазините, на по два метра един от друг. В Китай, Еквадор и САЩ трупове се въргалят по улицата, а в Индия се къпят в лайна. [1][2][3]

Kъм 12 април 2020 по данни на Световната Здравна Организация по света има над 1,6 милиона случаи и над 100000 мъртви (https://who.sprinklr.com/)

Съдържание

Така-наречена "информация"

  • На мокрия пазар в Ухан са ядяли супа от прилепи от хиляди години насам. Какъв е шансът точно сега да се случи проблем, когато уханския институт по вирусология е на един хвърлей от тоя пазар и от месеци там са се изучавали подобни вируси? [4] (Големите глави казват: Не, това е теория на конспирацията!)
  • Апропо, в коронавируса са намерени протеини подобни на ХИВ. Вирусът, ако такъв съществува, вероятно е биологично оръжие. [5] (Големите глави казват: Не, индийците са тъпи и проучването им е невярно!)
  • Медиите из целия свят са доминирани от съобщения и новини свързани с вируса. Внезапно всички спряха да говорят за сирийската война, за политика и за други дейности.
  • Въпреки забраната за излизане освен по важна работа, 5G кули биват изграждани навсякъде и после изгаряни от местното население, което подозира връзка между 5G и заразяването с "вируса". Ухан в Китай също е бил едно от първите места, където са проведени тестове на 5G мрежи. [6] (Големите глави казват: Мама ти, долен гей-конспиратор!)
  • Бил Гейтс иска масови ваксинации и масови дигитални IDта за всички (вж. "ID2020") под формата на подкожни чипове. [7] Бил Гейтс също налива много пари за ваксини и още 2019-та "предсказва" вируса. [8] (Големите глави казват: АаАААааАА!!1!)

Плагиатство

Коронавирусът е безсрамно изплагиатстван от пандемията "Гъша Хуйня", като за това спорят живи, умрели и полуумрели. Учените в Зимбабве ще съдят световната здравна организация за нарушени авторски права, съобщава Тел Авив.

Заключение

Както казваха бозавите програми по бТВ някога, "Изводите си направете сами".

Бел. а.: Авторът на тази статия използва респиратор с N100 филтри за прахови частици и защитни очила при излизане навън, и изопропилов алкохол 70% за дезинфекция на повърхности при стоене вътре.

Референси

1. https://www.cbntimes.com/2020/03/indians-bathing-with-cow-poop-to-cures-covid-19/

2. https://www.theguardian.com/world/2020/jan/31/a-man-lies-dead-in-the-street-the-image-that-captures-the-wuhan-coronavirus-crisis

3. https://www.independent.co.uk/news/world/americas/guayaquil-ecuador-coronavirus-death-toll-bodies-latin-america-a9456596.html

4. https://www.zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it

5. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1

6. Нека се отбележи, че Давид Ике е шашав тип; въпреки това: https://www.davidicke.com/article/564306/coronavirus-5g-connection-coverup

7. Доклад на така наречен "конспиратор": https://archive.is/Uzjq4

8. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7951293/Bill-Gates-Predicted-Coronavirus-Like-Outbreak-2019-Netflix-Documentary.html

9. Има съмнения, че вирусът е разработка на Светлин Наков

Лични инструменти