Хуй

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Някога в древен Рим поради липса на особена фантазия наричали нещата с думи за понятия които вече знаели като penis vulgaris или обикновена кучешка опашка. На съответния женски разплодителен орган викали ( може би поетично) vagina т.е. ножница на меч ( което малко напомня на вица за полицая, ануса и супозиториите ...де се вика жена , вика прибралия се вкъщи милиционер, изписаха ми тука едни супозитории и казаха да ги поставям в ануса я го дай а блоговерната - Ми никога не сме имали , знаеш бедно живеем ...Хм я върви искай от комшиите ....Ми те казаха че техни я бил счупен ....ЯЯЯБААА язе ся у гъза ли да си ги завра - разлютил се героят) ...такива ми ти работи може да се направи референдум вече да не се казва гъс а репозиторий за супозиторий. Което пък звучи като двама рисмки императори. Накратко testis пък е свидетел. Да се върнем на вагината, тва де се вижда отвън се нарича вулва / путка по простонародному ( Lingua latina non penis canina ) та ако искате да се изразявате като древен римлянин "путка заспала" е vulva hipnotica. Вагината не се вижда и е известна като родилен канал*. И изобщо в българския доста понятия са свързани с различни мерни единици, никой не може да обясни защо " на путка си майна" е по-далеч от " на една пишка разстояние". И изобщо да се върнем на главната тема за хуя, из различните области на клета майка балгария се употребяват почти неразбираеми изрази като "Еба с уя и по малко бозая", "Че ти го набием у дроба/гърлото", " Тоя е правен с обратната страна на уя" навежда на мисълта за почти непредставими топологични преобразувания. Отака хуйня малята !!! де вика Дед Панас

от уикипедия

Пенис идва от латинското penis, което означава опашка. Някои извеждат етимологията на penis от индоевропейското *pesnis, а на гръцкото πεος = "пенис" от индоевропейското pesos. Думата фалос идва от латинското phallus, което на свой ред е заемка от гръцката φαλλος. Традиционната дума за полов член в българския език е общославянската хуй, която днес е смятана за вулгаризъм. Бившият евфемизъм кур с първоначално значение петел, днес също е вулгаризъм.


  • Раждане - Физиологичен акт, при който под влияние на маточните контракции при активно участие на бременната (коремна преса) става изгонване на родилния обект и плацентата през родилните пътища (костен и мек родилен канал).

Мда съдейи по горния абзац коремната преса е бременна....

Лични инструменти