Сашо Ватмана

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Вашият Ватман ви очаква всяка вечер в личния си трамвай! Бързо, коректно и дискретно!
Увеличаване
Вашият Ватман ви очаква всяка вечер в личния си трамвай! Бързо, коректно и дискретно!

Първи братовчед на Джъстин Бийбър, като основните им прилики са сексуалните наклонности и стила им на обличане. Може би и гласовете им...

Що е това Сашо Ватмана

В средите на конспираторите от Варна и Велико Търново се спряга версията, че е син на Евгени Минчев, който, както е общоизвестно, е ватман по професия. Според някои интерпретации на мита за зараждането му, Сашо Ватмана е роден от самата Лили Иванова, докато е пътувала в тролей 88 във Варна, а поред Търновската фракция е роден в електричката Горна-Търнуу-Царюва Ливада, докато електричката е захождала към гара Трапезица. Според някои среди, спрягани с център Въйбург и Бакърен Рудник, Сашо Ватмана е чист и натурален бургаски феномен. Всъщност, узурпаторите от Бакърен Рудник целят да привлекат Сашо Ватмана за кампания за духовно просвещение в някои райони на мегаполиса.

Днес, утре и вдругиден

Понастоящем като феномен от ново поколение, Сашо Ватмана се среща във Варна. Според запознати, за него е напълно валидна теоремата на Джони Браво:

 Баба ти е от Каспичан!!!

тъй като и тримата му дядовци и петимата му уйчовци са родом от световно известния китен мегаполис в сърцето на наща китна родна република. Засега има големи неясноти защо е с такива нестандартни наклонности. Основен проблем е да се разбере кой е бил първият му приятел - Льонака ли, Юргена ли... Това е най-сериозния проблем да се прогнозира по-нататъшната му съдба и в коя болница ще бъде затворен в името на човешкото добруване.

Според достоверни източници (ИА ЕЖК), Ватмана се готви за стремителна кариера в автото в Търговище и след това още по-стремителна кариера като щатен шафьор на тролейбус, тъй като само в столицата има трамваи, а Ватмана, който е зодия Водолей, обича да е до големи водни басейни. Все пак, друго си е на път за работа рано сутринта да има къде да се подмиеш.

Близки и далечни познати и непознати

Лични инструменти