Бисер Лайката

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Бисер Лайката след опрашване
Увеличаване
Бисер Лайката след опрашване

Biser Milenov "Лайката" (http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000045365202) е турбо Like-ър, футболно гуру и чудо на алтернативната медицина. С антенения пръст на дясната си ръка следи мачове. Лайката също така мотивира неизвестен трол да създаде сайта Daily Stooge.


Ако не лайкна, аз просто не се чувствам човек.

- Пише Лайката на стената си, след което го лайква.


Съдържание

Анатомия и класификация

Прозвището му плъзва след като спам-инфекция в окръга на колегите му разнася слуха, че Лайката прекалявал с лайкването във Фейсбук.


За свидетели се явяват пропищели от сексуалните нападки на ператия дългошийко изстрадали мацки. Те твърдели, че в любовния си ритуал Лайката маниакално ръчкал мадамите в пъпа и се опитвал да ги оплоди чрез опрашване. Когато свършвал, сигнализирал с thumbs up.


maikooo ujas samo sex mi iska i postoqnno mi olaikva si4ko po stenata :X ujasen e


Това странно нечистокопитно същество изпълнявало foreplay-я си чрез невербални жестове през Фейсбук, привличайки човешките женски със снимки, показващи как поглъща пикоч от еднорог - високо ценена напитка в натуралния му хабитат, обожавана от местните заради хилядолетния мит че скъсява ерекцията и удължава еякулацията.


Втора Кампания

След слабия успех от първата кампания през февруари, който принуди Лайката да покрие акаунта си от чуждите погледи, през март тролове се насъбраха и налазиха приятелите му с иск да го натиснат да си отвори акаунта, за да бъде разжален отново. За щастие, отзовалите се негови приятели са с умствения вакуум на Добито.

...мойте приятели са ми приятели...

- Добавя Лайката за пояснение


Известен цитат

Каквото си лайкнеш сам, никой не може да ти лайкне.


Бисер ръси бисери

През април Бисер свали защитата на акаунта си и спокойно обясни как човек не трябва да живее със злоба.


Бисер като кокален черав
Увеличаване
Бисер като кокален черав


Помнете

Със злоба не се живее.
Лични инструменти