Ефект на Демокрацията

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Доклад на службите базирани на изследвания в БАН

СТРОГО СЕКРЕТНО! 

Софийският елит след 2030г.
Увеличаване
Софийският елит след 2030г.
Съдържание

Ефект на демокрацията в София

Днес населението на София е 1 500 000 души. С предградията е около 2 милиона души. На всеки софиянец се падат по двама шизофреници. Тук са щаб-квартирите на Мтел , ПИБ, Софарма, ВИС1, ВИС2, СИК, ДПС, Евророма, Герб и мн. др.. През 50-те години за подръжка и чистота трябвало работна ръка и започнали да наемат масово Цигани, така се отслабила дискриминацията към циганите . Мургавото население растяло бързо. С всяка година бългаското население намалявало . От десетилетие София започва да е "град на мургавите ", "град на циганите". Причината за започналото преселването на българите от София е лошата обществена транспортна система, огромния брой лични автомобили. Тази тенденция започнала още през 90-те години на 20 век. Огромен проблем става паркирането . Пропагандата за личен транспорт е огромна, да се возиш в обществен е унизително, това е "транспорта на бедните" . През 21 век започва необратим процес на изселване на българите към предградията. Престъпността расте, основно при циганите . Властта се опитва да решава проблема, с унищожаването на исторически сгради в центъра на града, за изграждане на паркинги. В същото време напрежението между българи и цигани нараства!

ЦУМ през 2020г.
Увеличаване
ЦУМ през 2020г.

Сблъсъкът

Според Нострадамус на 18.09.2027 г. на източния вход на София край квартал 'Генерал Тошево' ще избухне бунт - ще има над 2000 разграбени и опожарени сгради, ще има убити и ранени. На 22.09 (Военните ще се намесят и за 48 часа ще потушат бунта. ".

  • Ако някой изпусне нервите си , моментално бива прибран от силите за сигурност.
  • Някои компании, сред които и Кибертрон прекратяват всякаква дейност.
  • Населението си стои вкъщи, докато не излезе нова информация.
  • 4 ресторанти и барове затварят врати.

Последствия от сблъсъка

Веднага след бунта, когато болниците вече са пълни с параноици, един изстрел ще може да накара всички да се чувстват, все едно е дошъл краят на света. Повечето сгради ще са евакуирани и маскирани мъже и жени ще се стичат по средата на улиците. Истерията ще достигне непознати нива. Всички ще мислят за Армагедон.


Почти цялата бизнес активност ще замре, за да успеят компаниите да оценят щетите от сблъсъка. До вечерта повечето супермаркети не ще могат да се справят с количеството клиенти, чакащи на касите. Слух за прекратяването на всякаква икономическа дейност - включително затваряне на супермаркетите - ще се разпространява бързо . Хората ще изпадат в паника и топлината и дружелюбността , с които хората се прегръщат и целуват един друг при всяка среща, са заменени от дистанционно "айде , че бързам" и "сега нямам време".


Вечерните новини ще показват тревожен обзор на ситуацията и властите обещават да не прекъсват допълнителни икономически дейности. Министърът на здравеопазването Асан Седефчов ще съобщава за смъртни случаи от сблъсъка. Сблъсъци ще има в , Подгумер , Чепинци , Челопеч. НАТО ще вдигне високо ниво на тревога до 4-та степен.

Захарната Фабрика
Увеличаване
Захарната Фабрика

Из секретния доклан на БАН

От края на 90те години на 20 век , се появяват нови столични узурпатори в лицето на Ромите . По външни признаци ромите са като старите узурпатори циганите , но по-подготвени в политико - демократически аспект и владеещи виртуозно Джавалето. Те са по - образовани и напористи като целта им е първо да превземат отвътре софийският Метрополитен , след което да шантажират общината и гражданите.

  • Процесът на упадък на града е необратим.
  • През 2018 промишлеността на града значително ще започне да спада. След 2040 г. цели сгради и делови райони ще бъдат изоставени и София западно от Люлин ще се превърне в държава от третия свят.


Бъдещето

Кметът Цветелин Кънчев в интервю за Трут ( септември 2025година) :

"С изключение на грабежите и изнасилванията , престъпността в града е много ниска!!".

Цветелин Кънчев е масон от ордена Мургави събратя, което изиграва решаваща роля при избирането му за кмет на София.

На среща с Ц. Кънчев ,  прие идеята за изграждане на паметник на ромите, жертва на холокоста
Увеличаване
На среща с Ц. Кънчев , Георги Първанов прие идеята за изграждане на паметник на ромите, жертва на холокоста[1] (http://www.factor-bs.com/news-4953.html) - Кликнете за да видите началото на края....


Виж още: Красимир Кънев


Лични инструменти