БАН

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Етимология на думата БАН. Създаден е от група прекъснали български студенти в Московския Государствений Университет. Една вечер в следствие на тежко пианство четиримата студенти се изпикали на вратата на директора, за което били изключени и заключени в катакомбите на университета. С хитрост и измама те се измъкват, но никой от тях няма да забрави едно нещо - как четиримата са правили гей-секс тази нощ. От там и ебали->ебаНи->ебАН->БАН.

В днешни дни БАН предоставя и разработва редица напреднали технологии на корпорацията Кибертрон. Сред тях са реалистичен силиконов пръст за бъркане в носа, магнитна шапка, която ускорява мисленето, порно-shering система и неизгасящи свещички за рожден ден.

Прието е обитателите на БАН да се наричат "банани".

Свръх секретно

БАН работи още от началото на 70-те години по разработка на първия квантов двуядрен компютър в света. Работата върви мудно и финансирането осигурено от Държавна Сигурност постепенно намалява докато проектът не е самразен. Оказва се, че основния разработчик Доц. Д.Добрев (тогава асистент) систематично е отвличан от извънземните, които също се интересували от технологията, взимани са му анални проби и е бил заплашван и тероризиран. В годините на демокрацията проекта е възроден като този път е спонсориран от корпорацията Кибертрон. Важен БАНан в БАН е Ст.н.с. Кольо - инженер от БАН

Нов курс в развитието на БАН

След зората на новата религия Борисианството и нейния месия, пророк, водач и изобретател - Бойко Борисов , настъпва и залеза на БАН. Всички работещи в системата на БАН са наречени от Дянков - феодални старци и техните значими изобретения и труд са хвърлени на отпадъци със отворен код.Това довежда до вяли протести и масово напускане на системата. Служителите изпадат в състояние на безтегловност, алкохолизъм и нощно напикаване.

Феодален старец - банан се е отдал на алкохолизъм в края на месец Декември
Увеличаване
Феодален старец - банан се е отдал на алкохолизъм в края на месец Декември
Лични инструменти