Гей

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Гейовете са мъже, които ебат други мъже. Мъжете, които се правят на жени, или мислят, че са жени, НЕ са гейове, а душевно болни.


Съдържание

Етимология

Думата "гей" (gay) идва от английски, а преди това сигурно отнякъде другаде. Написано на английски, с малка буква, и ако коефициентът ви за интелигентност е близко до абсолютната нула, "gay" може да бъде сбъркано с българското "дау", което е предполагаемият звук, издаван от ебан в момента гей.

Интересно е да се отбележи, че "гей" всъщност означава "щастлив" или "весел" на английски. Това се предполага да означава, че:
а) всички гейове са щастливи;
б) само гейовете могат да бъдат щастливи.

Тъй като гейовете се отличават със склонност да си завират неща в задниците и да носят смъртоносни венерически болести, това са лъжи. Гейовете са далеч от щастливи: мъжете-гейове като цяло не сформират трайни връзки а по-скоро се содомизират по кенефите където сварят, а т.нар. "семейства" сформирани от жените-хомосексуалистки са изключително нестабилни. (отново, потърсете статистиките ако не вярвате.) За капак на всичко, в миналото AIDS (СПИН) се е наричал GRID - Gay-Related Immune Deficiency. Най-много индивиди от тази демографска група носят СПИН, и затова и до ден днешен на хомосексуалистите не се позволява да даряват кръв...

Интересен заотбелязване всепак (вар.сепаг) момент е че през 50-60-те геевeте имат термин т.е. викат на тия де са жополазци (рус.жопа (https://www.youtube.com/watch?v=Eg1hyoT-HXc) - и гъз и не е) - brownie queen, т.е. "нормалните" гееве са я карали на свирки и чекии ...е и бой със саби ама тва го правят и шимпанзетата, “penis fencing”..пфф правят го и тия гадини (https://www.youtube.com/watch?v=S0c3NyupRuY) а иначе ГОУЕМИЯ Куентин Карантино го разпрая в "Спи с мен" за Том КЛуз в Топ гън (https://www.youtube.com/watch?v=ZF1LXL6OOsM)

Размножават се чрез педофилия. Повечето/всички гейове са били подложени на сексуален тормоз от роднини-дегенерати като деца. Има си проучвания и за това... В близост до гейове пазете децата си.


Типове гейове

В природата гейовете се срещат в две разновидности.

Неклозетен гей в типично облекло
Увеличаване
Неклозетен гей в типично облекло

Стандартен (неклозетен)

Стандартни (или неклозетни) са гейовете, които знаят че са гейове, и са гей от това (чаткаш ли? А!?). Често или не носят дрехи, или се разхождат в латексови костюми или дъгоцветни знамена. Не са опасни, защото са с меки китки и са податливи на куршуми 7.62 мм.

Клозетен

Клозетни пък са гейовете, които не знаят, че са гейове, или не искат да си признаят, че са гейове. Противно на всички очаквания, клозетният гей НЕ Е някакъв вид водопроводно устройство. Жалко. Така поне би бил полезен за нещо.

Двама клозетни гейове, отдаващи се на фетишизъм
Увеличаване
Двама клозетни гейове, отдаващи се на фетишизъм

Името идва от склонността им да циврят самосъжалявайки се, скрити в кенефа, хленчещи в интернет колко нормалните хора ги потискат. Бъдете внимателни: клозетните гейове не се отличават външно от останалите човеци, но са склонни към фетишизъм. Носят обикновени дрехи и нападат, когато най-малко очаквате. Пазете си задниците в близост до такива.

Но защо са гейовете гейове?

Всички сме си задавали този въпрос. Най често причините са една или повече от следните:
1) Генетични мутации, аутизъм, късни раждания на възрастни майки и така нататък. Има си корелации, както се оказва. Поровете се малко, избягвайки американските сайтове с виртуална тоалетна хартия, която се води "вестници" и "списания", и ще разберете.
2) Гледане на твърде много порно и/или леви политически наклонности. Също си има корелации. Разучете сами, ако не ми вярвате.
3) Били са жертви на педофили (също най-често гейове... има данни и за това...) като малки.
5) ???


Как да се справим с гейовете?

Това е просто: или и вие ставате гей, или използвате автомат Калашников. (В първия случай се чувствайте свободен да използвате калашника върху себе си.) Или, за да покажете, че не сте гей, решавате, че не ви ебе, но това е трудно, когато всичките гейове се опитват да си наврат членовете в устата ви - до към 2019 година все още метафорично, но след 5-10 години може и да стане модерно да го правят наистина.


Известни гейове

Известни гейове са Живачния Фреди, Боко Тиквата, Барак О'Барама, Даниел Денев (клозетен) и Джимбо Хитрягата (клозетен).

Лични инструменти