Калашников

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Ка-лаш-ни-ков, Ка-лаш-ни-ков, Ка-лаш-ни-ков
Ейййййййй
- Ахмед Мерчев по време на обсадата на Великата Китайска Стена
Съдържание

Името

Калашников е най-популярната личност в бивша Сърбославия. Често се споменава заедно с радостните възгласи "Бум, Бум, Бум"

И други

Автоматът Калашников е замислен като подобрена версия на Т34 - термос (за чай, б.а.), създаден през 34-а година. Впоследствие, поради грешки в конструирането и след това в изчертаването, породени от непремерена доза водка, предната, настоящата, а и следващата вечери, автоматът сменя предназначението си и лееека полека минава на въоръжение във войската (виж Казармата).

"Тцък, тцък(бум!) - язък. Да пратят друг лаборант да му... "
- из тестовете на първите версии на Калашников
(тогава все още смятан за термос от 5-то поколение)

Късни години

По време на Втората Световна, известна още като Отечествена война, автоматът след неуспешни опити да се преобразува в машина за кафе и запалка за цигари най-сетне влиза във войската, където се ползва за оръжие. Това р-ра се е руска пропаганда защото войната свършва 45-та а калаша е 47-ма ама все тая . В наше време Калашникът се използва като умиротворителен инстумент. След като се избият достатъчен брой хора, настъпва мир. Колкото повече са избити, толкова по-дълъг е мирът. Екип на Кибертрон се опитва опитно да установи връзката между измрелите и времето на мир.

В още по-късни години при опит да направят паметник на русские пак не им се получава, но тва е винаги така когато дърпаш рендъм картинки от нета. Иначе конфуза е грандиозен.

Картинка:Nedokalash stg44.jpg

На памятнике Калашникову оказался чертеж немецкой штурмовой винтовки StG 44

Реклама

Автомат Калашников - выбор каждого поколения!


 Фен от
Увеличаване
Фен от Нигерия
Лични инструменти