Лили Иванова

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Древен и много опасен лич (leech), таен съюзник на Ахмед Мерчев. Може да манипулира потоците на времето.
Лили Иванова в ранната си младост. Гравюра от Рене Декарт, датираща от V в. п. хр.
Увеличаване
Лили Иванова в ранната си младост. Гравюра от Рене Декарт, датираща от V в. п. хр.

Според скорошни разкрития именно той стои зад вечната младост на Гуруто Мерчев. След присъединяването си към великата идея излиза в нелегалност. Когато не върши мръсна работа за Корпорацията, организира подривни групи пенсионери (единствените, които помнят дните му на величие, преди да се покрие), чиято цел е да бъде унищожен СКАТ чрез зрителски overflow.

Лили Иванова - споровете за това, как се класифицират правилно динозаври, не са приключили, но споменатият екземпляр доказва, че наличието на живи динозаври не е измислица от филма "Джурасик парк".

Според някои източници е майка на известния алкохолик и шегоубиец Васил Колев.

Според Корана Лили Иванова е последният останал жив свидетел на Йехова.

Понастоящем е и директорка на основаното от Кибертрон с цел промиване на мозъци училище "Бачо Киро".

Всъщност, Лили Иванова е големия брат на вожда на Тиранозаврите, но в средата на палеолита бива изгонена, защото се подлага на операция за смяна на пола, крайния резултат на което е видим и днес, а тя, на свой ред, обидена избягала с първия хванат питекантроп, и така станала пра-шуренайката на всички хора. Времето тогава било ветровито, за това си запалили огън с партийните членове на профсъюза на гризачите и от там е дошла музата за песента "Ветрове".Комбина с Васа Ганчева

Виж също Драго Чая и Селскио mall.

Лични инструменти