Драго Чая

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Наричаха го Чая

Млад дупе-податлив бабоеб, сътрудник на организацията на илюминатите, получил прозвището си благодарение на постоянните клизми с топъл (горещ) чай, които практикувал до постигане на безспирен анален комфорт. На въпроса на майка си: "Драги, от какво са тия петна по чаршафа ти?", малкият илюминат отговарял мълниеносно: "И от чая, майко!".

Драго,в зората на кариерата му,докато водеше ток шоуто Gay Magazine по .
Увеличаване
Драго,в зората на кариерата му,докато водеше ток шоуто Gay Magazine по Канал 2001.

Група по-неосведомени индивиди твърдят, че прозвището на бъдещото цирково конферансие оригинира от една отдавнашна случка, при която невръстният Драго се цамбуркал с други деца в река Чая. Докато (се) пръскал весело (с) местните момчетии начеващият илюминат установил, че най му се отдава плуването в стил "Мека китка".

Мисията невъзможна

За да се докаже в организацията на илюминатите, младият Драго е натоварен със самоубийствена мисия - да се интегрира в средата на древния и много опасен лич (leech), Лили Иванова. За целта той се цани като разводач на динозаврите й. Горките животни скоро така се привързват към новия си разводач, че щом го видят, радостно квичкат, махат с опашки и вирят дупета към Драго.

За зла беда всичко това е съпроводено от силна невъзможност за задържане от тяхна страна и те осират всичко в пещерата на господарката си Лили. Чашата прелива, когато окъкали и най-старото злато в света - дилдото на Лили Иванова!

Тогава мумифицираната прима така се разлютява, че подарява юрските си питомци на Райчо Цигането, който пък от своя страна ги изконсумира алангле след един изключително изтощителен Златен Орфей, на който бил пляскал до припадък от първия ред.

След като по този начин изчезват динозаврите, Лили Иванова изпада в дълбоко религиозно покаяние. Често минувачи я чуват да се дере в истерия от пещерата си: "Ой камино, камино каминано" или "Свири свири щурче". Виковете й биват толкова силни, че дори щурците спират да свирят!

Тук изниква неповторимия шанс на Драго Чая да се промъкне през задния вход в душата на лич(ната) певачка. Както казва той пред екипа на канал "Дрискавъри":

"Трябваше да го направя! Иначе по-късно щях да се посирам от яд, че съм изпуснал този шанс."

Миналата година, Драго получи тежък топлинен удар на рождения ден на Лили Иванова. Лекарите са констатирали и причината - множеството свещи върху тортата на рожденичката.Оказа се по-късно свещите са били от пръчки Радий и Уран внесени нелегално на рожденния ден на Лийча от не кой друг а от Свидетелите на Йехова!

Лични инструменти