Потребител беседа:Владо Попа

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Основна Характеристика:

Тъмен субект, тероризиращ заслужили членове на обществото с мъглявите си, често лишени от смисъл и обичайно наситени с дезинформация вербални послания

Пример:

О, Тъмни!

Явно не бяхме достатъчно усърдни в служението си, затова върху ни ти стовари Гневът си, Кибертрон! Обидихме неволно най-верният ти син Ахмед, и сега заслуженото възмездие ни стигна - днес Ръката на Кибертрон отредактира светотатствените ни писания, а утре може би Чалга Кракът Му ще ни орита най-заслужено... Покайваме се, и сме готови да приемем заслуженото наказание. Аз, Миклухо Маклай, а.к.а. Владо Попа тържествено обещавам да не поствам повече материали, свързани с Ахмед Мерчев, брат му Сотир от Джебел, краекожията и шипковия мармалад без надлеждните разрешения и референции от страна на Кибертрон! Ако наруша тази клетва, нека друг заеме достойно полагащото ми се място на ефрейтор в армията на Сатаната когато дойде Съдния ден! Заклех се!

PS Нотариално заверено копие на този документ ще бъде изпратено във Президентството, Светия Синод и Конгресната Библиотека, ей така за всеки случай. Да живее свободата на словото!

Още примери за отвратителните Му наклонности:

и т.н.

Апостолическо включване

Да пазим чиста и неопетнена личната потребителска страница на Апостола на свободата на словото! Все пак, има си отделна статия за него - прехвърлих там някои неща, които ми харесаха :)
--Samael 19:13, 24 фев 2008 (EET)

До Владо Попа

Здрасти. Видях това, което си добавил в статията за Цъкито. Не всичко е истина. Даже някои неща са доста преувеличени. Например за изнасилванията или за групите по физкултура. Но, разбира се, базирани са на истински случаи(,които после са хиперболизирани).

Първо - покрива наистина беше на път да се срути, но директорката нае майстори, за да го поправят. Няма Калашници в него.

Второ - наистина има две съблекални, като едната е малка и миришеща, а другата е голяма и горе-долу чиста. Но никога не се е налагало да да се побираме наведнъж по 20 деши в малката такава. Да - наистина понякога се е налагало ние, момчетата да се преобличаме в малката съблекалня(тогавашният ми клас се състоеше от 23 души, като само 6 от тях бяха момичета), но ние съумявахме да го направим. Плюс това миризмата се понасяше. Преди година имаше ремонт в училището. Може и да са оправили проблема.

Трето - изнасилванията - Не съм запознат с такива. Моят клас наистина беше изолиран от випуска си(просто така се случи), и когато бях в седми клас, на моя етаж имаше само шестокласници. Запознат съм с няколко случая на "похищение" над шестокласнички, от страна на моите съученици, но не са били с цел секс. А и по онова време всички бяха по на 12-13 години - тепърва узряващи.

Четвърто - охраната - Поне аз докато учех там, охранители нямаше. Но ролята на охраната играеха няколко неуниформени чичковци, които си вършеха работата добре(а и по коридорите доста често минаваха чистачки). Сега не знам. От четири години не съм влизал в сградата. А бомбите - това понякога беше често явление(например в пети клас). Случвало се е да има по 1-2 сигнала за бомби в училището, но, както знаеш, тези бомби са просто сигнали от ученици, на които не им се учи. Така или иначе, имаше ли бомба - отучвахме я. А за това, че "такава всъщност няма" не е вярно.

Ако съм те подвел по някакъв начин относно училището, извинавай. Статията няма за цел да злепостави училището или да го унизи. Просто го представя по доста изопачен начин.

P.S. Бих могъл да сложа едно предупреждение отгоре на статията, под формата на шаблон.

Лични инструменти