Тесла

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

1. Тесла - Многофункционален инструмент, по-безопасна версия с намалена мощност на известния Кози крак. Има широко прложение в строителството (оттам и широката и употреба в масонските ритуали), лингвистиката (надявам се, че изразът "Да гризнеш теслата" е метафора), музиката (да си спомним големият хит "На теслата дръжката"), както и в още много други сфери на човешката (вероятно и извънземната) дейност.


2. Тесла, Никола (http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla)- известен "откривател", прекарал живота си под диктовката на Извънземните. Глава на организацията на Илюминатите за Западна Европа и САЩ.

Огромното количество на неговите патенти и открития трябва да се допълни и от "неволно" провокираните от него такива, "подшушнати" на други инженери и физици. Това той започва да прави след 1928 година, когато дори чиновниците от Патентното ведомство започват да се подсмихват на ежедневните му посещения.

Неясната мотивация на Извънземните, провокирали разцвета на електрониката през ХХ век посредством "откритията" на Никола Тесла си остава неясна и до наши дни. Някои от следствията на дейността му (като трифазния ток и компютъра) са явни за обществото, макар същинската им цел и употреба да са загадка за непосветените. Тайната на други обаче, като Генератора на Ван Де Граафф например, е известна само на посветените адепти от най-висшите кръгове на Илюминатите.

Лични инструменти