Кози крак

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Спорът за същността на козия крак а.к.а. crowbar, воден между специалистите от "Технически Университет" и полковниците от "Военна Академия", дали той представлява "powerful tool" или "powerful weapon", до момента не е дал смислен резултат.

 Тхе майти кроубар - химселф
Увеличаване
Тхе майти кроубар - химселф

Безспорен факт е обаче, че науката "Материалознание" до момента не познава материал, който да може да устои на пряката атака на добре мотивиран вандал, въоръжен с Кози крак. Китайският опит показва, че оборудването 1/3 от личният състав на обикновен пехотен батальон с кози крака и гаечни ключове го превръща в ефективно противотанково съединение.

Друг уникален негов аспект е неговата завършеност и цялост - няма друго инженерно творение, опитите за усъвършенстване на което да водят до толкова последователни провали. Фактът, че в уреда отсъстват подвижни части, или видимо външно захранване, е още едно сериозно доказателство за вероятният му извънземен произход; 4 милиарда години със сигурност не са достатъчни за създаването на нещо толкова съвършено в простотата си. Единственият до момента работещ ъпгрейд разработен в Русия е боядисването с червена боя, доказано вдига демиджа с 8%. За съжаление ефекта е преходен, спада рязко при олющване на боята.

В Росиия освен вотка,шлюхи, бабло, спиртяга, провославие на главния мозък, калаши, Болшой Пиздец се среща и Титан. Това е метала който хитрожопите пиндоси изкупуват тайно от провославните братушки за да правят от него Blackbird SR-71 който въпреки че минава за самальот всъщност фърчи по бързо от студент на амфета в студентстки град т.е като куршум само че малко по бързо. SR-71 не носи въоръжение по много проста причина-не му трябва, при скорост Max3=~1000 m/sec(Top speed: 3,540 km/h) даже Калашник с жалките си 700 м/сек не го стига. Да се върнем на титана, в Росиия правят от него вариант на кози крак известен като титановой лом*. Защо ще попита някой. Ами защото :"Двете най-използвани свойства на титана са неговата устойчивост на корозия и високото съотношение якост/тегло (най-високото спрямо всички останали метали). В чист вид без примеси титанът има якостта на някои стомани, но е с 45% по-лек от тях. "Снимката на Сотир, извършващ основен ремонт на москвича на уйча си с кози крак, би трябвало да наведе на размисъл дори и най-предубедените скептици. Зловещият инцидент с прототипът на киборга на Кибертрон, случил се в Ловен парк, квартал Дианабад, също не минава без участието на този явно любим атрибут на Сатаната. Да се замислим и върху названието и дизайна му... Кой наш познат се придвижва с помощта на кози копитца? А?

Човекът с бастуна

В Симулатора на насилие Half-wife, протагонистът Гордън Фрийман на няколко пъти остава въоръжен само с Кози крак срещу цяла извънземна цивилизация (която между другото смила цялата човешка армия само за няколко дни) и побеждава. Това е още едно доказателство за невероятната сила на това оръжие. Интересен факт е, че за да придат достоверност на този образ създателите на Half-wife използват при създаването му документален материал.

 събира наема от клети извънземни бежанци
Увеличаване
Гордън Фрийман събира наема от клети извънземни бежанциДруга популярност на Кози крак в игрите е bgmafia.Не е изключено да видиш:

"Prodaam kozi krak za dva vaochera pishi na lichno."
"Basi hakera kak kozi krak bez pari we lek?"

  • Титановый лом (не путать с урановым ломом!) — символ Русского Атомного Православия и торжества Русского ВПК.

Используется преимуществено для Ебли ЖыдоффЪ в РотЪ и в Жопу. Внедрен в практику Истинного Православия Изяславом Бобовичем Рабиновичем, сыном Внука Божыя Бобы Исусовича Рабиновича.

Лични инструменти