Канада

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия


Съдържание

Антропогенеза

Знаме на Канукистан
Увеличаване
Знаме на Канукистан

Мащабен биологичен и социален експеримент с кодово има "Канукистан", свързан с доказване на незадължителността на половото разделение за удовлетворяване на популационните нужди на конкретна нация. Същността му на практика е лингвистична - при създаването на държавата посредством random choice се стига лекомислено до името Канада, без обаче да бъде помислено за производните имена. С канадец - жител от мъжки пол на Канада няма проблеми, обаче с канадка нещата се закучват. Оказва се, че домейна вече е зает, името се използва вече за назоваването на горна дреха с неясно предназначение. Решението да бъдат заменени женските индивиди в популацията с маскирани канадски лосове (справка: Селин Дион) се отличава както със своята иновативност, така обаче и със своята палиативност. Това, което би проработило перфектно в краткосрочен план, често се оказва недалновидно решение в дългосрочен.

Експериментът още не е приключил, но на база на междинните данни можем отсега да кажем, че крайният резултат ще е по-скоро негативен. Високите разходи, ниската ефективност и качество на полученият хибрид между обикновен канадец (canadicus robustus) и обикновен канадски лос (http://www.hww.ca/hww2.asp?id=98) (Cervus elaphus manitobensis) намекват за съмнителното бъдеще на проекта.

Онтогенеза

Кратък преглед на доминантните биологични видове, развили се в следствие на експеримента.

Зомбита

По официални данни от пряко наблюдение, това е най-разпространеният биологичен вид. Широкото им разпространение е създало необходимост цялата инфраструктура да се изгради с оглед задоволяване лайфстайла на зомбитата. В противен случай представителите на вида бързо загиват (което е вредно за икономиката, тъй като те я създават).

Научно-техническият прогрес е създал нужда от разделяне на зомбитата на подвидове:

  • обикновени зомбита;
  • зомбита които тичат;
  • зомбита на велосипеди;
  • зомбита в автомобили;
  • ходещи зомбита (застрашени от изчезване).

Всички видове зомбита са импотентни.

Роботи

Вторият най-разпространен биологичен вид. Представителите му са предимно китайци. Именно многобройността на роботите дава възможност за поддържане на инфраструктурата, необходима за развитието на зомбита. Тъй като роботите произвеждат всичко, но не притежават нищо, двата биологични вида живеят почти в симбиоза.

Роботите са импотентни, тъй като не им остава време за друго.

Сандвичи

Заедно със зомбитата, те са основни консуматори на произведеното от роботите. Сандвичите получават името си заради характерните хранителни навици. Както женските, така и мъжките сандвичи са импотентни.

Понякога се срещат в комбинация, известна като сандвич с краставица:

Крас(т)авици

Биологичен подвид, състоящ се от индивидите с налични две X-хромозоми.

В средата на двадесети век, на национален конгрес, женските индивиди взимат решение да се обособят като отделен биологичен вид с цел намаляване на естествения прираст и установяване на еднополовост. Затова днес често можете да срещнете крас(т)авици с едно, две или три деца, но без съпруг.

Въпреки успехите им при извоюване правото на жените да уринират прави, до този момент пълната реализацията на идеите им е неуспешна.

Минаваха годините и в сайта Розали.Здраве.цом към 30.06.2010 се появи - "Не ви ли се е искало да притежавате мъжкото удобство да уринирате прави? Макар и да звучи абсурдно, съществува фуния за уриниране, която позволява на жените да уринират като мъже – прави, до някое дръвче. " Мдааа дяволът не спи.

Некромансъри

Заради повишаване на качеството на живот, населението застарява и затова е необходимо обособяването на тези индивиди в отделна група. Въпреки че са импотентни от доста време, некромансърите продължават да съществуват благодарение на богата гама от лекарства (пр. виагра), разработени с цел да поддържат структурната хомеостаза на организма.

Некромансърите вероятно ще продължават да съществуват още дълги години…

Луди

Може да ги намерите навсякъде, тъй като това е свободна държава.

Други

Единствените биологични видове с репродуктивни способности, които се срещат на тази територия, са гейовете и лесбийките.

Лични инструменти