Краекожие

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

В съвремието

Основен експортен продукт на Израел и арабския свят, краекожията са хит по целия свят. Производството на краекожия се обуславя от географското наличие на пясъчно-пустиннни региони, макар че в най-големия в света плаж, Сахара, не се наблюдава пик на производствените мощности. Рекордно потребление за края на миналия и началото на настоящия век е отбелязано в САЩ, което информирани наблюдатели свързват с вноса на пясък и пясъчни деривати от Ирак.

И докато производството им е широко обществено достояние, то употребата им, посредством подмолни дезинформации е забулена в неяснота, граничеща с баналност или мистика от Илюминатите. Достоверна информация по въпроса можем да открием само в енигматичните диалози, водени между Бай Лазо и Сотир:

"Б.Л. -Сотирчо, знайш ли кой туй Вожа?
 С.   -Нъц, Бай Лазо, нъц... и извънземнити ни знаят, сега ги питах тамънка!
 Б.Л. -От мени да знайш Сотирчо, какой то туй Вожа - От дърт уй кожа!
 С.   -Иииий, Бай Лазо, кви рабути знайш саму... Цар си!"

По-съществена светлина върху употребата на въпросният полов субпродукт дава друг енигматичен диалог между известният гуру и неговият най-предан адепт, този път на тема народна медицина:

"С.   -Бай Лазо, мноу ма були чутурата. Ко да прая?
 Б.Л. -Ко...Ко... Ша си напраиш гаргара с Вожанка и жа ти мини. Ку ни ти мини, пуне щи
 понамалей пърхута!
 С.   -А чи ут де да я зема тъз Вожанка?
 Б.Л. -Как ут де? Нал се пак си ут Джебел!? Нимой да си нямате приказка с 'оджата! Ша
 изкрънкаш от негу 6 парчета прясна вожа, после ша я залейш със идин буркан гуреща 'удъ, и
 кат пусиди три дена пут капак, Вожанката тий гуто'а! Жабури, мажи и пей! Сичку цери! Гуля'а ра'ота!"

Страховитата истина, която компетентният читател ще открие след внимателен анализ на горните привидно лишени от смисъл маргинални диалози е следната: Краекожието (а.к.а Вожа) вследствие на възловото си местонахождение се явява средоточие на мъжките живителни и оплодителни сили. Затова и адептите на Сатаната се опитват под различни благовидни предлози да се сдобият с колкото се може по-големи запаси от него. Те черпят сили за тъмните си дела, медитирайки в тайните стаички на своите храмове между бали от пресовани изсушени краекожия. Тайната цел на Илюминатите при настоящата акция за поемане на контрол върху мюсулманския свят е не нефта, а създаването на гигантски резерват, в който е узаконена и институционализирана жътвата на краекожия, нужни им освен всичко друго и за захранването на техния генератор на гравитационно поле. Друга тяхна последователно провеждана дезинформация, а именно внушаването на вяра във Фармацевтиката у цялото човечество се постига посредством влагането на микроскопични количества извлек от вожа в лекарствените продукти на намиращите се под техен пряк контрол големи фармацевтични компании. Приказките за някакви гъби и плесени и веществата които отделяли, дето уж Флеминг ги бил открил, и какво си правели те едни на други са само част от голямата лъжа.

В България

Най-големия производител на краекожия в България е гр.Смолян, с 3000 производствени единици пред втория, гр. Хасково.

В миналото

В исторически план производството на краекожия намира своя разцвет по време на междуособните борби между Давид и Саул, които организират своеобразна надпревара, документирана в популярния навремето хип-хоп хит:

"Саул порази хилядите си, А Давид десетките хиляди.
 Саул събра хиляди краекожия, А Давид - десетки хиляди."
(Царе 18:7)

В средновековна Европа има епос посветен на краекожието наречен със звучното име Стовожка където главната героиня е принцеса която си ушила мантия от краекожия след като ограбила с Орда кърджалии ходжата след празника на сюнета където нейния дял бил вожите а ракията взели кърджалиите говори се че мантията била ушита от Любомир Стойков известен с малкото име Модния Ас. Освен в модата краекожието сеизползва в странен ритуал където с обувки ушити от слонски крекожия на 02.февруари всяка година както и на гей парадите хора с определена сексуална ориентация се ритат ритуално отзад.

%D0%92%D0%BE%D0%B6%D0%B0.jpg

Други известни продукти свързани с вожата са ешлените и кускулите./съответно от дърт Х... прешлени и мускули/. Не е известно все още приложението им, за последните има съмнения че лекуват запек, хемороиди и гнойна ангина.

Лични инструменти