Хип-хоп

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съдържание

Хип Хоп

Или още хоп-троп, в по-рядко заселените области известно като хипа-хопа. Сред легендарни хип-хоп места, като дискотека Клеопатра в Монтана може да се чуе и хип-хопанье.

Визия

Образа на истински хип-хоп фен
Образа на истински хип-хоп фен

Не, нищо общо няма с телевизия. За да си истински хип-хоп фен са необходими няколко неща. Първо - да си дебел. Тънките като Лейминем пробиват по-трудно. Помага, дори и да си дебел само по душа. Социално дебелите се ползват с предимство. Второто и най-важното - облеклото.да си облечен с истински хип-хоп дрешки. Fubu те прави истински хип-хоп фен. Също така, при избора на правилните дрехи, трябва да се съобрази размера. Правилния размер дрехи се познава лесно - ако изглежда като костюма на сумист тежка категория, облечен върху недохранен сомалиец. Важно е да имаш по себе си украшения във вид на благородни или цветни метали, тежащи поне 15% от собствената ти телесна маса. При по-нискобюджетни проекти са поносими и позлатени медни синджири от Илиянци или алуминиеви вериги със сребърно покритие от Женския Пазар, стига да не може да се установи от разстояние. Добра работа вършат също синджирчетата от клозетното казанче. Масивните вериги, огромните кръстове, покрити с имитация на диаманти, както и логото на New York Wankers те правят истински.

Поведение

Истинския Хип-Хоп фен трябва да гледа малко или много като Бойко Борисов. Тоест с пренебрежение, лениво(ти си дебел, не забравяй) и от високо. Всеки хип хоп фен трябва непрекъснато да парадира с "много кинти", трябва да е социално дебел.

Трябва да е лош, да е извършил няколко престъпления и задължително - да мрази куките. Ако само не са ти неприятни - съществува известна вероятност да Хип-Хопчетата да не те приемат. Трябва от пръв поглед да си лош, трябва да се събираш с лоша компания. Да си глупав също помага. Трябва да си много внимателен с поведението си на обществени места. При посещаване на дискотеки, трябва да гледаш всички от високо и лошо. Хип-Хопчетата не танцуват! Те само изразяват съгласието си с ритъма с кимане! Ако танцуваш - това не е хип-хоп. За да си истински - трябва да си записал поне две парчета и да си заснел поне три клипа. За пример в това отношение може да се използва Дражето. Важно е да си ъндърграунд, тоест никой освен родителите ти и най-близките ти приятели да не знае за теб. Ако издадеш албум - трябва да е за твоя сметка. Ако някой си го купи - значи не си ъндърграунд и не си истински!

Видни хип-хопчета

Лични инструменти