Мишо Шамара

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Произход

Първата по-интелигентна маймуна, мелез между видовете "шимпанидзе" и "орангутанян" станал популярен с каучуковата си глава, подвизава се в района на Варна. Смята се, че прякора му е свързан с безапелационната победа на конкурса за най-много получени шамари. Кандидатствал е за Гинес, но от централата са отхвърлили кандидатурата му по неясни причини.

Развитие

Тази уникална грешка на природата и провал на еволюцията е вдъхновила Дънлоп за сътворяването на пневматичната автомобилна гума. Впечатляващ е бил фактът, как затвореният под налягане въздух в гумената глава на субекта създавал изключително устойчива система, не позволяваща нищо да проникне в нея, и не само устоява на суровата среда на прехода, но дейно заразява околната атмосфера с безформени звуци, безсмислени фрази и безмерни простотии - рожба на безумието. Тази конструкция се оказала съвършена в своята простота - неподлежаща на усъвършенстване, подобрение, обогатяване и усложняване.

Слабо известен още като "Пишо Кошмара".

Пада си по гимнастички по цвички и малолетни фенки (поради липсата на друг вид).

Музициране

Мишо Шамара е генгста дупе гъзариньо който силно топли рап публиката по села и паланки с рими топли като риба тон и остри като 450 градусови ъгли.

- ... Мой!
(любим завършек на всеки втори стих)

Легендарната му рап кариера през 90-те с Гумени Глави вдъхновява идиоти като Ъпсурт да си повярват, че щом Мишо и Асиз го могат значи и те го могат.

По концертите му могат да бъдат забелязани Асен Агов, Гоце, Драго Чая, Румънеца и Енчев, и Маргарита Михнева.

- Как си, мой?
Слави Трифонов към Мишо след концерт.
Лични инструменти